Fast food Papas Grill

Fast food Papas Grill

Podaci

Bulevar Despota Stefana 47 Stari Grad , Beograd 060/088 05 57 fabrikasendvica@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Jede vam se neki dobar sendvič, ili možda pasta, mada bi i roštilj bio odlična opcija. Možda bi bilo najbolje da odlučite na licu mesta i zato bi bilo idealno da sav ovaj izbor postoji na jednom mestu.

Fast food Papas Grill je za vas pripremio najbolju ponudu sendviča, paste i roštilja i da, naravno, sve na jednom mestu.

 

Fast food Papas Grill Beograd

 

Svi vole sendviče, ali dobar sendvič, verovali ili ne, nije lako napraviti. Potrebno je napraviti savršenu kombinaciju ukusa i sve to dobro dozirati. Mi smo odlučili da ih usavršimo i tako smo pokrenuli posao. Ipak, to nije jedino što kod nas možete da klopate. Pobrinuli smo se i za paste i za roštilj, ali konačan izbor je ipak na vama.
Nalazimo se u Despota Stefana – srcu Starog grada, a do nas ćete lako stići odakle god da dolazite.

 

Usluge

Za vas svakodnevno pripremamo i pravimo:

– Sendviče
– Hot dogove
– Paste
– Roštilj
– Palačinke

 

Fast food Papas Grill Beograd

 

Sendviči i hot dog

Šunka, dimljena pečenica, kulen, goveđa pršuta, njeguška pršuta, slaninica, piletina, mlevena junetina, grilovana juneća džigerica – vi birate! A onda još i pavlaka, kačkavalj, pečurke, kiseli krastavci, grilovani ili karamelizovani luk, tartar sos i, naravno, paprika. I, naravno, ne sve zajedno. To bi bilo previše – čak i od nas, a mi stvarno volimo dobre kombinacije. One najbolje smo napravili za vas u vidu sendviča i svakoj smo dali ime, a na vama je samo da odaberete svoju.

Hot dogovi su klasika i to zna svako ko ih je ikada probao. Sa senfom, kečapom, majonezom ili u kombinaciji – nećete pogrešiti.

 

Paste

Ko ne voli paste? Ne znamo za vas, ali znamo da mi ne možemo da im odolimo. Bilo da se odlučite za klasičnu bolonjeze pastu, karbonaru, pesto piletinu, ili pastu Alfredo – dobićete pravi ukus Italije. Potrudili smo se i napravili savršeni spoj testenine i sosova, u kombinaciji sa junetinom i piletinom, pa – izvolite. Pravimo ih sveže i na licu mesta.

 

Fast food Papas Grill Beograd

 

Roštilj

Ukoliko ste ljubitelji ćevapa, pljeskavica, kobasica, ili šiš ćevapa, onda će vaša nepca sasvim sigurno biti zadovoljna našom ponudom. Koristimo 100% juneće meso, a bilo da ćevape volite u kombinaciji sa kajmakom ili bez, pljeskavice klasične, punjene, gurmanske ili kafanske, ili možda više preferirate kobasice, uz prave priloge dobićete savršeni obrok.

 

Palačinke

Palačinke su najbolje kada su tople i kada su sa nutelom ili kremom, ili Ferero Rosheom ili pistaćima. Pa ako se još na to dodaju plazma, višnje ili banana… napravite sami svoju omiljenu palačinku i uživajte u najboljem ukusu.

 

I još

Naravno da ovo nije sve! Po želji, spremamo i pomfrit – svež, slan i hrskav. Fenomenalno će se uklopiti uz svako jelo i biće savršen prilog.

 

Sokovi i voda

Znamo da mnogi od vas obrok vole da završe čašom dobrog gaziranog pića ili vode, pa smo se pobrinuli da ona omiljena gazirana, kao i negazirana uvek imamo u ponudi. Naravno, uvek hladna.

Komentari

Ostavite odgovor