Dostava hrane Mangiare

Dostava hrane Mangiare

Podaci

Ljubomira Stojanovića 34a Palilula , Beograd 011/412 65 05
064/644 43 44, 066/115 015
https://mangiare.rs/ mangiare.rs@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
21:00
09:00
21:00
09:00
21:00
09:00
21:00
09:00
21:00
10:00
18:00
Ne
Radi

O kompaniji

Dobrodošli u svet ukusa i zadovoljstva – dobrodošli u Mangiare, vašu omiljenu destinaciju za dostavu hrane! Od 2009. godine, Mangiare pruža izvanredne ukuse i zadovoljstvo gladnim mušterijama. Naša porodična firma je posvećena tome da vam donese najkvalitetnija jela, napravljena s ljubavlju i pažnjom.

Kada je reč o našem meniju, nudi se širok spektar ukusnih opcija koje zadovoljavaju sve vaše želje i potrebe. Za one koji uživaju u autentičnom ukusu, naša kuvana jela su prava poslastica. Sa svežim sastojcima i pažljivo odabranim začinima, svaki zalogaj je pravo uživanje za vaše čulo ukusa.

 

Dostava hrane Mangiare Beograd

 

Ljubitelji roštilja takođe imaju razloga za slavlje! Naša roštilj sekcija nudi širok izbor sočnih mesnih delicija koje će vas ostaviti bez daha. Od mekanih pilećih grudi do aromatičnih pljeskavica, naš roštilj je garantovano zadovoljstvo za sve ljubitelje mesa.

Naša posebna ponuda uključuje i jedinstvenu specijalitet – pljeskavicu Mangiare. Sa savršenim spojem roštilj mesa, suvog vrata, jajeta i kačkavalja, ova pljeskavica je prava eksplozija ukusa koju nećete naći nigde drugde.

Ako više volite nešto lagano i brzo, ne brinite – naša ponuda palačinki i sendviča će vas oduševiti! Sa raznovrsnim filovima i ukusnim dodacima, naše palačinke i sendviči su savršen izbor za brzi obrok ili uživanje u pauzi.

 

Dostava hrane Mangiare Beograd

 

Ono što nas izdvaja od drugih je naš izvanredan odnos cene i kvaliteta. U Mangiare-u verujemo da svako zaslužuje da uživa u vrhunskoj hrani po pristupačnim cenama. Zato se trudimo da vam pružimo najbolje jelo po najboljoj ceni, jer verujemo da je zadovoljan kupac naša najveća nagrada.

Uz sve ovo, Mangiare nije samo restoran, već je deo naše porodice. Sa svakim obrokom koji poručite od nas, postajete deo naše priče i tradicije. Vaše zadovoljstvo je naša najveća motivacija, i radujemo se što smo deo vaših posebnih trenutaka.

Naručite svoj omiljeni obrok danas i prepustite se neodoljivim ukusima Mangiare-a! Vaša hrana je samo jedan poziv daleko od vaših vrata.

Komentari

Ostavite odgovor