Kafe i noćni klub Coupe

Kafe i noćni klub Coupe

Podaci

Braće Jovanovića 5 Pančevo 013/258 02 78
065/200 09 47
https://www.facebook.com/coupe.cafeclub cokic56@yahoo.com

O kompaniji

Po zamisli svog vlasnika, uz podršku prijatelja, sa pozitivnim mišljenjem predsednika Mesne zajednice i po rešenju SO Pančevo izdatom 17. jula 1981. godine, u maloj prašnjavoj ulici u blizine reke Tamiš, rodio se cafe Coupe sa svojih 24 kvadratnih metara.

Ubrzo je postao omiljeno sastajalište omladine i simbol odrastanja mnogih generacija, ali kao proizvod „destruktivnog“ Zapada i trn u oku dušebrižnih vlasti. Tokom svog odrastanja, mali Coupe je zaslužio novo ruho, te je promenio svoj enterijer i uskladu sa tadašnjom modom, ostao u trendu.

8. marta 1993. godine Coupe je naglo porastao za 10 stolova dobivši svoj tzv. Drugi Deo. Iste zime, sasvim spontano, u Coupe-u počinju žive svirke niškog „Pan band“-a. Već sledeće zime nameće se beogradski sastav „Beer Drinkers“. Coupe počinje da dobija imidž mesta sa dobrom živom svirkom i još boljom zabavom, gde su se sve češće smenjivali bendovi iz cele Srbije.

Kao do tada neviđen vid zabave u cafe-ima, u jednom uglu lokala pojavljuje se DJ kabina gde su, prvo vikendom, a kasnije svakog dana radili DJ-evi sa lokalnog radija.

Klub za koncerte
20. avgusta 1998. godine Coupe dobija pojačanje u vidu Trećeg Dela, koji može da primi 200 gostiju, ljubitelja dobre žive svirke i kvalitetnih DJ-eva. Novi, Treći Deo, popularno nazvan Klub, ugostio je do sada mnoge muzičare iz cele zemlje i Evrope i bio domaćin nekoliko muzičkih festivala, kao i organizator Blues Summit-a 2000. godine.

Uvek u korak sa vremenom, Coupe sada poseduje i Wireless Hot Spot koji omogućava gostima bežični pristup internetu sa svojih mobilnih uređaja ili lap-top računara.

Pratite nas na Instagramu: @coupepancevo

Komentari

Ostavite odgovor