Korneti Milinković

Korneti Milinković

Podaci

Vareška BB Rakovica , Beograd 062/860 09 99, 064/137 94 52 https://www.korneti-milinkovic.com/ jaca06jm@gmail.com

O kompaniji

Korneti Milinković – Davnih pedesetih godina nastala je poslastičarnica Orijent. Osnivač je bio Milojević Boško koji je svoje bogato iskustvo i tradiciju preneo na sina Milevski Stojana koji i danas posluje. Na predlog Milevski Stojana Jasmina Milinković je pre dvadeset godina počela da pravi keks kornete i tako značajno obogatila asortiman poslastičarnice Orijent.

Vremenom su se menjale tehnologije izrade kao i oblici naših proizvoda, dok je vrhunski ukus i kvalitet bio konstantan. Zahvaljujući tradicionalnom postupku proizvodnje i unapređenoj tehnologiji u mogućnosti smo da brzo i efikasno napravimo potrebnu količinu proizvoda za Vas.

Veliki broj klijenata sa kojima smo uspostavili uspešnu saradnju tokom dve decenije minulog rada, govore u prilog kvalitetu naših korneta, njihovoj velikoj potražnji na tržištu i našem korektnom odnosu prema klijentima i poslu koji obavljamo.

Nudimo vam široku paletu proizvoda koji će zadovoljiti sva Vaša očekivanja. Prepoznatljiv dizajn, precizna izrada i pre svega izuzetan ukus učinili su da trajemo sve ove godine. Različiti oblici i veličine naših korneta jedinstveni su na tržištu.

Začetnici smo:

– Keks korpica,
– Keks trouglića,
– Keks rolera.

Po želji kupca moguće je dodati različite arome u osnovni recept kao i sve vrste jestive prirodne boje. Moguća je izrada svih proizvoda u više boja čemu će se najviše obradovati najmlađi.

Komentari

Ostavite odgovor

3 komentara

Cena korneta?Koliko kom je u pakovanju?

Odgovori

Postovani, zanima me cena kornera u boji i da li postoji odredjen broj za narudzbinu istih. Hvala

zdravo,zanima me cena keks korneta i obicnih i da li saljete kurirskim sluzbama ili samo licno

Odgovori