Poslastičarnica Zlata

Poslastičarnica Zlata

Podaci

Kralja Milana 56 Vračar , Beograd 011/361 11 66
http://www.poslasticarnicazlata.com jelena.matic964@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
Ne
Radi

O kompaniji

Zamislite upravo sada kako vam se zalogaj dobrog, sočnog, ukusnog kolača topi u ustima…i kažite nam ima li išta bolje od toga?

 

Znamo da smo vam ovim malo pokvarili raspoloženje, jer, eto, k’o za inat, desilo se da baš sada nemate nijedan slatkiš pri ruci, čak ni onaj kupovni…i sigurno već narednog trenutka pomišljate kako ćete odmah otrčati do obližnje prodavnice. Međutim, ne dajte se prevariti kako ćete kupovinom nekog keksa zavarati ukus onog dobrog kolača sa početka teksta i ugasiti žeđ za njim. Nemojte da se lažemo, to se neće dogoditi.

 

I šta sada? Kako da pronađete pravi, domaći kolač i obradujete sva svoja čula? Lako! Uz jednu sjajnu poslastičarnicu „Zlata“, čiji ukus torti i kolača nećete tako lako zaboraviti. Čak i ukoliko se zaželite nekog starog kolača koji vas vraća u lepša, veselija i bezbrižnija vremena, „Zlata“ je tu da vam evocira stare uspomene. A, isto tako, i da napravi nove.

 

Poslasticarnica Zlata Beograd

 

O nama

 

Poslastičarnica „Zlata“ nalazi se u samom jezgru starog Beograda, na Slaviji, i već 72 godine čini život slađim brojnim generacijama.

 

Osnovana je 1946. godine i već je treća generacija porodice Spasojević. Još od tada, svim ljubiteljima dobrog slatkiša nudi besprekoran kvalitet, kao i prepoznatljiv ukus svojih poslastica, napravljenih s ljubavlju i sačinjenih od najkvalitetnijih sastojaka, uz tradicionalnu recepturu.

 

Sedam decenija se nalazi na istoj lokaciji i odoleva svim promenama, pa tako sada u „Zlatu“ dolaze mušterije sa svojom decom, unucima i prijateljima. Česti gosti su i javne ličnosti iz raznih sfera, takođe željni iste stvari – da se dobro zaslade.

 

Poslasticarnica Zlata Beograd

 

Na slatkom meniju su:

– diplomat torta

– minjoni

– žito sa šlagom

– kesten pire sa šlagom

– baklava

– tulumbe

– indijaner

– voćna salata

– čokoladni šamponez

– šam rolne

– sitni kolači

– torte

– vanilice

– voćna korpica

 

Da, dobro ste pročitali. Tu su i čuvene šam rolne, omiljena poslastica svih nas, još iz detinjstva.

 

U vreme slava, kao i za sve vrste proslava, znamo da vam je taaako mrsko da danonoćno pripremate poslastice za svoje goste, pa je „Zlata“ pravi spas za vas, jer pravi kolače i torte po porudžbini.

 

Svojim klijentima izlazi u susret sa najrazličitijim zahtevima u želji da uveliča njihove proslave, rođendane, slave, svadbe i ostale važne datume.

 

 

Ostavljamo vama da se uverite zašto su „Zlatini“ kolači i torte najbolji u gradu i zašto je puno razloga se upravo sada zaputite u ulicu Kralja Milana. I vi ćete se pridružiti onima koji se u „Zlatu“ uvek rado vraćaju, jer ćete prepoznati ukus omiljenih poslastica koje su vam spremale majke, bake, tetke…

 

I znate šta? Mi više nećemo čekati ni časa, već požuriti na šam rolne u „Zlatu“. Pridružite nam se tamo!

Komentari

Ostavite odgovor