Pekara Banjica

Pekara Banjica

Podaci

Paunova 1-1a Voždovac , Beograd 069/377 11 00 pekarabanjica@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
06:00
18:00
06:00
18:00
06:00
18:00
06:00
18:00
06:00
18:00
06:00
16:00
06:00
14:00

O kompaniji

Najlepši mirisi su oni koji podsećaju na detinjstvo, a takvi su obično dolazili iz bakine kuhinje. Tu kuhinju, verovatno, niko nikada neće moći da zameni, ali smo sigurni da, makar na trenutak, možemo da vas vratimo u taj period života.

Pekara Banjica nudi sve vrste slatkog i slanog peciva i to po domaćoj recepturi.

 

Ponuda

Zamislite da ste ušli u bakinu kuhinju. Šta biste tamo zatekli? Verujemo, minimum, nekoliko vrsta domaćih peciva i kolača. A tu se uvek nađu i sveže spremljene i tople pite. Ili burek, ako je to ono što volite, a baka uvek zna šta je to.
Kod nas ćete pronaći slatke i slane kiflice, pravljene s ljubavlju i to po domaćoj recepturi, jer znate da bake rado dele svoje recepte i prenose znanje s kolena na koleno.
A tu su i čuvene vanilice, jer njih svi vole, a mi ih rado spremamo.

 

 

Pekara Banjica Beograd

 

 

Domaće kiflice

Pravimo ih po domaćoj recepturi i punimo sirom i džemom.
Testo za kiflice je jako lako zamesiti, a još lakše ga je razviti. Pogotovo ako to radite sa puno ljubavi i to onako kako vas je učio neko kome je to bila svakodnevica. U testo za naše kiflice smo „ubacili“ znanje, veštinu, tradiciju i dosta ljubavi, a na vama je da izaberete između slanih i slatkih. Ili možda i jedne i druge, jer kiflice su, ipak, kiflice.

 

Bureci i pite

Čuveno pitanje: da li je burek sa mesom, ili sa sirom? Ako nas pitate, burek je sa onim sa čim volite da bude, a mi u ponudi imamo više vrsta. Nije svaki isti, naš je pravi, domaći, pravljen na starinski način. Po istom sistemu pravimo i razne pite i koju god da odaberete, nećete pogrešiti. Uvek su sveže i tople, a jedina mana im je što im je teško odoleti.

 

Vanilice

Ima li lepšeg mirisa od onog koji se dobije kada se pomešaju sveže testo, vanil šećer i domaći džem? Tačnije, ima li lepšeg mirisa od mirisa vanilica? Mi smo se potrudili da budu ukusne, a vi odaberite čaj uz koji ćete ih grickati. Nekada su bile nezaobilazan deo svakog domaćinstva. Vi možda nemate vremena da ih često spremate i zato taj deo prepustite nama, a vi samo uživajte u njihovom ukusu.

 

 

Pekara Banjica Beograd

 

 

Domaća receptura

Zaista smo ponosni što možemo da kažemo da je kod nas apsolutno sve domaće, jer verujemo da su domaći proizvodi najbolji, a to je ono što želimo da vam ponudimo. I što je posebno važno, sve je uvek toplo i sveže. Peciva, kolači i pite su danas svugde dostupni, ali smatramo da je zaista bitno da ono što jedete bude i ukusno. Poverenje mušterija stičemo kvalitetom, što ćete, verujemo, i vi shvatiti, čim jednom isprobate nešto iz naše ponude.

 

Porudžbine

Biće nam drago da vam ulepšamo rođendane, slavlja, ili bilo koji dan u godini. Ako vam je potrebna određena količina nekog proizvoda, dovoljno je samo da nas obavestite dan-dva ranije, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

I, na kraju, šta god vam mi rekli, ipak verujemo da je najbolje da se i sami uverite u to i zato svratite do nas, sigurni smo da ćete naći nešto po svom ukusu i da ćemo se, vrlo brzo, ponovo videti.

Komentari

Ostavite odgovor