Poslastičarnica kao nekada Slatka Radionica

Poslastičarnica kao nekada Slatka Radionica

Podaci

Dr Ivana Ribara 91 Novi Beograd , Beograd 060/800 88 00, 060/099 46 74 slatkaradionicaplus@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
22:00
08:00
22:00
08:00
22:00
08:00
22:00
08:00
22:00
08:00
22:00
Ne
Radi

O kompaniji

Dobrodošli u Slatku Radionicu – poslastičarnicu koja vas vodi na neodoljivo putovanje kroz ukuse Orijenta. Naša poslastičarnica se ponosi izvanrednim kvalitetom i vrhunskim ukusom domaćih kolača. Smestili smo se na Pijaci u bloku 44 i u Dr Ivana Ribara 91, gde vam nudimo neodoljiv asortiman slatkih đakonija. Osim što zadovoljavamo potrebe naših maloprodajnih kupaca, snabdevamo mnogobrojne restorane, pekare i ćevabdžinice na teritoriji Beograda. Ako želite da impresionirate svoje goste sa domaćim kolačima vrhunskog kvaliteta, Slatka Radionica Plus je pravi izbor.

Naša poslastičarnica se posebno ističe po specijalizaciji za izradu orijentalnih kolača. Koristeći originalne i tradicionalne recepte majstora sa Istoka, svaki kolač u našoj slatkoj radionici se izrađuje ručno. Ova pažljiva i ljubavna izrada garantuje prepoznatljiv miris i ukus svakog kolača. Uzimamo najfinije sastojke, poput svežih oraha i limuna, kako bismo stvorili najlepše kolače u kojima ćete osetiti mistični ukus Orijenta.

 

Poslastičarnica kao nekada Slatka Radionica Novi Beograd

 

Naš asortiman proizvoda obuhvata širok spektar orijentalnih kolača koji će zadovoljiti čula i najzahtevnijih sladokusaca. U našoj ponudi možete pronaći:

  1. Tulumbe: Meke i sočne tulumbe, prelivene toplim šerbetom, oduševiće vaše nepce svojom jedinstvenom kombinacijom slatkoće i teksture. Ovi tradicionalni orijentalni kolači su pravi izbor za sve ljubitelje slatkog.
  2. Baklave: Hrskave i bogate orijentalne baklave su naš zaštitni znak. Uživajte u svakom zalogaju ovog izvanrednog slatkiša.
  3. Orasnice: Ako volite orahe, orasnice su idealan izbor za vas. Ovi neodoljivi kolačići se tope u ustima, ostavljajući vas sa slatkim osećajem zadovoljstva. Ukus oraha se savršeno sljubljuje sa hrskavom spoljašnjošću kolača.
  4. Urmašice: Delikatne i sočne, urmašice su pravo zadovoljstvo za vaša čula. Punjene urme, uvijene u meke kore, ove kolačiće karakteriše jedinstvena kombinacija slatkoće i mekoće.
  5. Tri leće: Tradicionalni kolači sa tri različite vrste mleka – kravljeg, ovčijeg i kozjeg, pružaju vam nezaboravan doživljaj slatkog užitka. Svaka šnita tri leće je bogata ukusima koji se savršeno slažu i čine ovo poslastičarsko remek-delo.
  6. Krempite: Kremasta, glatka i neodoljiva, krempita je jedan od najomiljenijih kolača u našem asortimanu. Sa hrskavim slojem lisnatog testa i bogatim kremom, ovi kolači su pravi izbor za ljubitelje tradicionalnih poslastica.

 

Osim navedenog, naša Slatka Radionica izrađuje torte za sve prilike – rođendane, svadbe i sve vrste proslava.

 

Poslastičarnica kao nekada Slatka Radionica Novi Beograd

 

Slatka Radionica Plus se ponosi saradnjom sa mnogim vodećim ugostiteljskim objektima u Beogradu. Restorani poput Durmitora, Dubočice, Starog Ognjišta, Gladnog Vuka, Čubure, Stare Kuće, Stare Kafane, Klopke, Starog Pingvina, Topčiderca, Malog Vrapca, Dunavske Priče, Dunavske Terase i Brda Piva redovno se snabdevaju našim kolačima. Takođe, kupci u pekarama poput GAK-a i Hermesa takođe uživaju u našim proizvodima.

Kako bismo vam omogućili da uživate u našim kolačima gde god da se nalazite, Slatka Radionica Plus nudi mogućnost proizvodnje i distribucije kolača na veliko. Ako želite da vaša pekara ili restoran ponudi domaće kolače vrhunskog kvaliteta, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo vam pružiti najbolje usluge.

Posetite nas i doživite neponovljivu eksploziju ukusa Orijenta u našoj poslastičarnici. Uživajte u mirisima, ukusima i teksturama naših ručno izrađenih kolača koji će vas odvesti na pravo slatko putovanje. Slatka Radionica Plus je tu da ispuni sva vaša slatka očekivanja!

Komentari

Ostavite odgovor