Restoran Milutinac

Restoran Milutinac

Podaci

Nade Dimić 5 Zemun , Beograd 011/210 61 56
064/110 81 57
http://www.restoranmilutinac.co.rs

O kompaniji

Restoran Milutinac je od nekadašnje male kafane, postao poznat restoran kvalitetne kuhinje, koji je prepoznatljiv po tradiciji koju neguje. U sastavu restorana „Milutinac“ se nalaze i kafe Milutinac i gril Milutinac.

Pozivamo Vas da uživate u našem ambijentu restorana, nacionalnog duha, koji najbolje govori o njegovom istorijatu, sa pogledom na razne nagrade, pehare i priznanja. Posebnu atmosferu ambijentu daje oprema tako da u salama ima dovoljno dnevne svetlosti, a u večernjim satima je osvetljenje diskretno, što naročito dolazi do izražaja uz ambijentalnu muziku, ponekad
i živa muzika, u zavisnosti od prilike.

Na raspolaganju Vam je i bašta našeg restorana, puna zelenila.
Ambijent našeg restorana raspolaže sa: prostranom salom za prijeme, svadbe i organizovanje drugih proslava (kapacitet 250 osoba) i salom za ručavanje.

S obzirom na to, da se u našem restoranu često organizuju svadbe, rođendani, krštenja, kao i poslovni ručkovi, možete izabrati jedan od 3 menija za veće događaje, ali je moguć i meni po dogovoru.

Dok uživate u atmosferi našeg restorana, preporučujemo vam glavne specijalitete naše prepoznatljive kuhinje: roštilj, pasulj, sarmu, razna kuvana jela, kao i sve vrste pečenja sa ražnja. Nemojte propustiti priliku da probate naizgled običnu „Vojvođansku šniclu“ tj. svinjski file, napunjen kačkavaljem i šunkom, koji je umotan u ukusnu slaninu i služi se uz kačkavalj i pomfrit – sigurno nećete ostati ravnodušni.

Uz prepoznatljiv ukus jela naše kuhinje, na raspolaganju su Vam i kvalitetna domaća pića: rakije uglednih proizvođača i kvalitetna vina vinarije „Kiš“ iz Sremskih Karlovaca, Plantaže 13.juli, Selecta-Vršac, podruma Aleksandrović iz Topole.

Naše ljubazno osoblje će Vas ugostiti i dati sve od sebe da se osećate prijatno.

Komentari

Ostavite odgovor