Restoran za proslave Romanija

Restoran za proslave Romanija

Podaci

Jakovački Kormadin 7 Surčin , Beograd 011/844 16 49
http://www.romanija.rs romanijarestoran@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
23:00
08:00
23:00
08:00
23:00
08:00
23:00
08:00
23:00
08:00
23:00
08:00
23:00

O kompaniji

Restoran za proslave Romanija – Vrhunsko uživanje nikad nije bilo bliže i pristupačnije svakome od Vas! Nakon 15 godina predanog rada u ugostiteljstvu i postojanja restorana Romanije, možemo da tvrdimo da smo u potpunosti dorasli izazovu da zadovoljimo kriterijume svakog gosta i vreme provedeno kod nas mu ostavimo u najlepšem sećanju.
Zaslužilo smo poverenje mnogih klijenat koji su kod nas proslavili specijalne prilike, i u potpunosti razumemo želju da sve bude pod konac. Negujući tradicionalne porodične vrednosti, pomažemo Vam da važne trenutke provedete u krugu najmilijih osoba. Pritom, svakome od Vas koji sa nama dogovorite saradnju i korišćenje našeg prostora, svakodnevno nudimo mnoge pogovdnosti i popuste.

RESTORAN I SALA – Ambijent restoran predstavlja savršen spoj modernog dizajna i tople porodične atmosfere, kojom odiše. Već na samom prilazu restoranu, osetićete prijatnost i sav ugođaj boravka kod nas. Raspolažemo prostranim parkingom, sa velikim brojem markiranih parking mesta. Obezbedili smo i nekoliko parking mesta za osobe sa invaliditetom. Ispred restorana se nalazi bašta, u kojoj se pod suncobranima i uz zvuke žubora vode iz fontane, provode prijatni momenti u ispijanju kafe sa prijateljima, ali i blagi predah od veselja u našoj svečanoj sali.

Biće nam zadovoljstvo da budemo deo slavlja i ustupimo Vam našu salu, kapaciteta 100 do 430 mesta. Svakog gosta oduševiće vrhunska rasveta, ali i ekskluzivna dekoracija u vidu balona, mašni, cvetnih aranžmana, koji su uključeni u cenu zakupa, i koje će naši iskusni dekorateri pripremiti za Vas.

MENI – Restoran opremljen sa ukusom upotpuniće isto tako ukusna jela domaće, ali i internacionalne kuhinje. Svakodnevno su na meniju nalaze i jela sa roštilja, pečenje, kao i specijaliteti sa sača, sve to spremljeno od mesa koje dopremamo iz naše prerade, i za koje garantujemo vrhunski kvalitet.

Za sve posebne prilike i proslave u napoj Sali, formirali smo nekoliko menija, za koje se možete odlučiti prilikom zakupa sale, a koji se sastoje iz hladnog i toplog predjela, čorbi, glavnog jela, salata i pića. Možete se odlučiti iz opciju posluživanja po principu švedskog stola.

SOBE – Za predah od proslave, ali i prenoćošte, svim gostima nudimo mogućnost boravka u nekoj od 18 soba koje nudimo. Svaka soba je opremljena zasebnim kupatilom, terasom, klima uređajem, Internetom.
Dragi mladenci, nakon proslave u našoj sali, možete se odmoriti u apartmanu koji Vam obezbeđujemo gratis! Mlada i mladoženja mogu srediti frizuru, potpuno besplatno u našem salonu, koji je u sklopu restorana.

Dobrodošli u mesto odličnog provoda i ukusa!

Komentari

Ostavite odgovor