Restoran Šest Topola

Restoran Šest Topola

Podaci

Bulevar vojvode Mišića 14 - sajam, hala 4 Savski Venac , Beograd 061/302 03 00 https://www.sesttopola.rs office@sesttopola.rs

O kompaniji

O NAMA

Simbol Beograda, mesto gde se okupljao ceo grad sedamdesetih godina i kultni restoran na obali Save ‘’Šest topola’’ uz fešte iz večeri u veče, prepričavale su se svojevremeno po gradskim kuloarima. Gotovo da nije bilo političara, književnika, filmadžija, niti običnih ljubitelja bekrijskog života, koji nisu svraćali u ‘’Šest topola’’.

 

SVEČANA SALA

Svečana sala kapaciteta do 220 gostiju idealna za organizovanje svih vrsta svečanosti: svadbi, krštenja, koktela, poslovnih i porodičnih ručkova, korporativnih proslava, dečjih rođendana. Prostrana sala sa fantastičnim pogledom na reku, detalji koji oduzimaju dah, obezbeđen parking za sve vaše goste i raskošna priroda koja sve to okružuje, dovoljan je razlog da vaše najbitnije DA proslavite baš kod nas.

 

BAŠTA

Okružena topolama, sa pogledom na reku, naša bašta je pravi raj za sve hedoniste i ljude željne mira i tišine. U našoj bašti možete organizovati razna slavlja, poslovne sastanke ili jednostavno provesti lep dan sa vašom porodicom.

Komentari

Ostavite odgovor