Španski restoran El Escondite

Španski restoran El Escondite

Podaci

Lazarevićeva 5 (kod Tuckwood-a) Vračar , Beograd 011/334 58 42
060/664 87 18
esconditebeograd@gmail.com

O kompaniji

Španski restoran „El Escondite“ smešten je na veoma atraktivnoj lokaciji u Beogradu, na Vračaru u ulici Lazarevićeva broj 5. Mali deo Španije u samom srcu naše prestonice, dočaraće Vam lepote i tradiciju ove jedinstvene zemlje.

Sa željom da Vam približimo savršenstvo španskog načina uživanja u hrani otvorili smo naš restoran „El Escondite“. Autentični kulinarski specijaliteti, koje za Vas priprema majstor španske kuhinje, oplemeniće Vaša čula i zaintrigirati Vašu maštu. Španska taverna „El Escondite“ upoznaće Vas sa tajnama i originalnim ukusima španskih jela.

Tradicionalni španski specijaliteti koji Vas očekuju kod nas su:

– paella – jelo od pirinča sa mesom, povrćem ili morskim plodovima,
– tablas,
– cocido,
– cochinillo,
– ministarske ručice,
– riba i morski plodovi,
– pasulj sa vongolama.

Naš šef kuhinje i vlasnik restorana, poreklom iz Španije, vrlo rado će Vam ispričati anegdote vezane za nastanak svakog jela koje poručite. Svojim gostima sa mnogo ljubavi i zadovoljstva svakodnevno priprema pržena krilca, rebarca, jagnjeće kotlete i još mnogo toga.

Sami, sa voljenom osobom ili u dobrom društvu, imate priliku da uživate u neponovljivim ukusima španske kuhinje, spremljenim po staroj proverenoj recepturi, uz mnogo mašte i kulinarskog umeća našeg glavnog kuvara. Ljubiteljima dobrog vina, preporučićemo odgovarajuća, za njihov potpuni užitak.

Savršen prostor za ugodne trenutke sa Vama dragim osobama, svakako je intimni ambijent španskog restorana „El Escondite“. Originalne arome, tortilje od krompira i jaja, čorbe od morske ribe osvojiće Vas na prvi zalogaj.

Slatka iskušenja u vidu torti i kolača ostaviljaju pozitivne utiske na naše goste. Kolači sa jabukama, čokoladni kolači sa bademima i kremasti slatkiši, tu su da Vam ulepšaju i zaslade trenutke koje provedete kod nas.

Drugačije od svega što ste do sad iskusili. Restoran španske kuhinje „El Escondite“ Vas očekuje. Biće nam zadovoljstvo da budete naš gost.

Komentari

Ostavite odgovor