Restoran taverna Jakovljević

Restoran taverna Jakovljević

Podaci

Ušće 1A Novi Beograd , Beograd 011/311 16 43
http://www.splav-tavernajakovljevic.com tavernajakovljevic@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
24:00
09:00
24:00
09:00
24:00
09:00
24:00
09:00
24:00
09:00
04:00
09:00
04:00

O kompaniji

Restoran taverna Jakovljević

Porodični restoran-splav „Taverna Jakovljević“ nalazi se na ušću dveju reka, Dunavu i Savi, sa pelepim pogledom na Kalemegdan, Nebojišinu kulu i Ratno ostrvo.
Ambijent je urađen u duhu da Vam pruži lep provod i zabavu sa baštom na vodi. U restoranu Taverna Jakovljević se nudi probrana riznica kulinarskog umeća spremanja hrane, kao i veliki izbor domaćeg i stranog pića, najkvalitetnija vina našeg podneblja. Sve što bi dalje pisali bilo bi suvišno, zato Vam predlažemo, da nas posetite i sami donesete odluku!
Duh starih naših kafana, nešto što se ne zaboravlja…Nešto što je naše… Ono čega se sećamo,
što nam je u srcu. Nešto što su naše bake nama spremale, a nije Mc Donalds…

Porodica Jakovljević Restoran domaće kuhinje

Komentari

Ostavite odgovor

5 komentara

Ivane , samo napred! Veliko je zadivoljstvo videti mladog coveka koji veoma uspesno nastavlja dugu porodicnu tradiciju. SAMO NAPRED SVE TI JE SUPER.

Odgovori

Bila sam nekoliko puta u ovoj taverni. Hrana je ok, ali customer service je uzas. Tata i sin imaju dosta toga da nauce o ovome i kako se vodi ovakav posao i ponasa prema musterijama. Tako da nas ova taverna vise nece videti, a sigurna sam da ni drugima nije cilj da placaju nekome da im dize pritisak…

Odgovori

Pa recite u cemu je bio problem i u kom trenutku nista bili ispostovani.. Sve do onog trenutka kada ste trebali da platite!!! Hocemo sve,siroko,bogoto a za male pare..

Ne, nego po cenovniku, ako znate šta je to, a ne po principu APP (ako prodje, prodje) da ih „ošišamo“. Verovatno će vam jednog dana tržišna inspekcija objasniti…

Poslovna politika moje kuce je takva i oko toga nema rasprave.. Veliki pozdrav