Bistro i Supermarket Talas KO37

Bistro i Supermarket Talas KO37

Podaci

Kej oslobođenja 37 Zemun , Beograd 011/373 09 25
069/744 017
supermarket.zemun@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
Ne
Radi
09:00
01:00
09:00
01:00
09:00
01:00
09:00
01:00
09:00
01:00
09:00
01:00

O kompaniji

Supermarket Talas KO37 – autentičan zemunski restoran u kojem ćete uživati svim čulima

Supermarket Talas nalazi se u Zemunu, jednom od najlepših delova Beograda, gradu u gradu, koji zauzima izuzetan položaj na desnoj obali Dunava, najmoćnije i najuticajnije reke Evrope. Smešteni smo na šetalištu keja, u objektu koji je izuzetno zanimljive strukture; sastoji se iz glavne kuće na dva nivoa, ogromne kolonijalne bašte u sklopu kuće i bašte na samom šetalištu.

U prostoru kuće na Keju Oslobođenja koja potpuno podseća na vile iz vremena nastanka Zemuna, eklekticizam Marka Basarovskog – dizajnera, arhitekte i jednog od idejnih tvoraca Supermarketa, dočekaćemo Vas sa toplinom i sentimentom svojstvenim ženskoj emociji koja vlada Zemunom.

Supermarket Talas nudi spoj najvećih brendova, od 20 i više kraft piva, točenih piva, vina vrhunskih srpskih vinara, preko autentične ponude srpskih proizvođača rakija, do homemade sokova spremanih na dnevnom nivou po posebnoj recepturi. Jelovnik je jednostavan i konkretan, okrenut tradicionalnom, ali i savremenom. U Talasu možete probati girice, prženu ribu, razna hladna i topla predjela od povrća i sireva, marinirana pečena rebarca i domaće kobasice. Specijalitet kuće je Riblji paprikaš, jedinstvenog servisa i ukusa u gradu. Za one koji bi samo malo da se zaslade, tu su domaći sladoledi i originalni Cheese cake od borovnice.

U duhu koncepta Supermarketa, Talas je takođe mesto gde možete kupiti poklon ili zanimljivu sitnicu, ili možda majicu sa autentičnim simbolima Zemuna. Vaš ugođaj upotpunićemo i sjajnom muzikom, pa ćete tako u prepodnevnim satima čuti dela klasične muzike, a od popodneva do večeri beogradski Dj-evi puštaće ritmove fanka, soula, elektro popa i laganog groova.

Čekamo Vas na zamunskom keju u SUPERMARKET TALASU!

Komentari

Ostavite odgovor