Restoran Guda Bar

Restoran Guda Bar

Podaci

Zrenjaninski put 103b Borča , Beograd 062/555 305 https://www.instagram.com/gudabar/ gudabar.doo@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
Ne
Radi
09:00
22:00
09:00
22:00
09:00
22:00
09:00
22:00
10:00
22:00
10:00
22:00

O kompaniji

Hrskava kožica, ispečena baš onako kako treba, miris koji vas mami još sa puta, meso toliko mekano da se raspada… na šta vas ovo asocira?
Ne znamo za vas, ali, što se nas tiče, nema ničeg lepšeg od domaćeg prasećeg pečenja.
Ili ukusa pravih ćevapa i pljeskavica. Mada, nekada treba jesti i kuvano. A sve domaće.

U restoran Guda bar uvek možete doći na sveže praseće pečenje, pljeskavice i ćevape od junetine, ili neki od specijaliteta, ali naš prijatan ambijent možete i rezervisati i u svrhu neke proslave. A sve iz naše ponude možete dobiti i na kućnu ili neku drugu adresu.

 

Restoran Guda Bar Beograd

 

Želeli smo da napravimo mesto gde ćete voleti da provodite vreme i u kome ćete uživati u najboljoj hrani. Želeli smo da ambijent bude lep a miran. Dovoljno veliki, a ipak ušuškan. Nismo blizu centra grada, ali, da li zaista reč “daleko” postoji kada je u pitanju najbolja hrana? Pogotovo što do nas, zaista, nije teško stići. Smatramo da svaki obrok treba jesti u miru i neometano. Treba uživati u svakom zalogaju, bio on manji ili veći. Bila to pljeskavica, ili da odlučite da, što se kaže, krenete redom. A, pre svega, smatramo da ono što jedete treba da bude kvalitetno. Time se vodimo i isključivo takvo meso i biramo. Kod nas je sve uvek domaće i sveže, a hrana koju serviramo najbolje govori za sebe. Gladni izaći nećete, zadovoljni, uvereni smo, hoćete. Verujemo da ćete iz naše raznovrsne ponude uvek pronaći idealan obrok za sebe, pa i svoje prijatelje ili porodicu. A to nam i jeste cilj, da od nas izađete siti, zadovoljni i sa osmehom na licu.

 

USLUGE

“Sve dok vam je u ustima zalogaj hrane, problemi su rešeni – bar za sada” i zato, dozvolite da vam predstavimo deo raznovrsne ponude.
U našem Guda baru, od utorka do nedelje, možete poručiti:

– pečenje
– svinjska rebarca sa medom
– ćevape i pljeskavice od čistog junećeg mesa
– 10 vrsta specijaliteta
– domaće proizvode

 

Restoran Guda Bar Beograd

 

VRUĆE PEČENJE U 13:30

Otkrićemo vam tajnu. Za dobro pečenje, najvažnije je da, pored kvalitetnog mesa, znate i koliko dugo treba da ga pripremate.
Kada jednom budete probali ono koje mi pečemo, sigurni smo da će vam apsolutno postati jasno o čemu pričamo. Najbolje je jesti ga dok je vruće i zato bi trebalo da znate da je, svakog dana u 13:30, spremno i to bez kostiju. Ako uspete da odolite samo jednoj porciji – čestitamo!

 

Svinjska rebarca sa medom

Ljubitelji rebaraca odlično znaju kakav je ovo specijalitet, a ukoliko ih nikada niste probali, vreme je da tu grešku ispravite. Priuštite sebi ovaj savršeni spoj slanog i slatkog, a pomalo i ljutog, koji će vam toliko ući i pod nepca i pod kožu, da verujemo da će vam ovo postati novo omiljeno jelo.

 

Restoran Guda Bar Beograd

 

Ćevapi i pljeskavice

Bez dobrog mesa nema ni dobrog roštilja i zato mi koristimo 100% juneće meso, bez ikakvih aditiva. Dakle, nema soje, nema raznih dodataka, samo čista junetina. Jedini problem je koliko komada poručiti. Ne brinite, pronaći ćemo već neki kompromis. Ali, sami odlučite koju salatu ćete uz njih jesti.

 

Specijaliteti

Izbor je dovoljno veliki da možete da birate i dovoljno veliki da budete u problemu šta da naručite. Izvinite, nismo imali nameru da vam odmažemo, ali “koliko ljudi, toliko i ćudi”, pa sad zamislite da pripremamo samo jednu vrstu. Ovako, možda će vam biti malo teže da odaberete, ali dobra stvar je u tome da ne možete da pogrešite.

 

Domaći proizvodi

Kakva bismo mi to kuća bili da u ponudi nemamo domaći sir, kajmak i pršutu? Ima tu i ajvara i kupusa i još svačega nečega. Domaće je nezamenljivo i zato vam je uvek na raspolaganju i kao predjelo i kao meze i kao salata i kao prilog. I sve to uz domaći hleb. Milina!

 

I to nije sve…

 

Restoran Guda Bar Beograd

 

PROSLAVE

Najlepše su one proslave koje se odvijaju u najužem krugu prijatelja. Takoreći, one porodične. Kod nas ih možete organizovati, jer imamo prostora za do 50 osoba. Osmotrite ambijent i ukoliko smatrate da se uklapa u ono što vam je potrebno, rezervišite datum. Oko svega ostalog ćemo se lako dogovoriti.

 

DOSTAVA

Znamo da ste nekada umorni, a glad ne bira vreme. I vi jeste planirali da odmorite, ali vaš stomak ima malo drugačije planove za vas. Nema razloga za brigu. Pronađite nas na Glovu i poručite nešto sa našeg menija. Sve stiže sveže i toplo u najkraćem mogućem roku, spremno da u porudžbini uživate u udobnosti svog doma.

Dobro došli u Guda bar!

Komentari

Ostavite odgovor