Restoran Šaran

Restoran Šaran

Podaci

Kej oslobodjenja 53 Zemun , Beograd 011/261 82 35
069/261 82 35
http://www.saran.co.rs inforestoransaran@gmail.com

O kompaniji

Restoran Šaran

Restoran „Šaran“ duša Zemuna i moderan alaski duh Zemuna.

Posetite Šaran na Facebook-u!

Pre više od jednog veka alas Vićentije Vukotić je u prizemlju svoje kuće otvorio kafanu, koja je, vrlo brzo, postala nadaleko čuvena po svojoj ribljoj čorbi jedinstvenog ukusa, čija se tradicionalna receptura i danas koristi.
Ova preslatka kuća, tik uz desnu obalu Dunava, pleni svojom arhitekturom i od svog nastanka okupljala je najslavnije ličnosti i imena iz raznih oblasti rada i zivota, a alasima je bila prvo mesto na koje su dolazili punih ruku sveže ribe, pravo iz svojih čamaca. To je ono čime se i danas „Šaran“ ponosi.

Restoran „Šaran“ pleni i osvaja svoju publiku, pretoplom atmosferom, izvrsnom kuhinjom, domaćinskom toplinom usluge i vrhunskom ponudom u izboru dobre karte pića. Kuća je ispunjena masivnim komadima nameštaja od punog drveta, zidovi su uobličeni u toplinu boje sunca, materijali oslikavaju boje prelepog Dunava, a sitni dodaci plene unikatnošću i simbolizmom.

Ono pre svega čime „Saran“ danas zauzima primat u ugostiteljskoj ponudi grada je svakako njegova kuhinja. Godine rada, iskustva, mladalački zanos i ambicioznost, dobro uigranog tima su rezultirali jedinstvenom ponudom i kvalitetom. „Šaran“ je po svojoj kategorizaciji, riblji restoran sa četiri zvezdice. Tradicija na Dunavu je održana, bogata ponuda tradicionalnih ali specifičnih jela od rečne ribe je svakako ono što se od restorana očekuje. „Šaran“ je otišao i korak dalje, u savremenim tokovima ne zaostaje, svom gostu sada pruža, svežinu i kvalitet mora i morskog blaga. Ima u ponudi restorana i specijaliteta za one koji ne vole ribu, a može se pohvaliti i vlastitom proizvodnjom slatkiša.

Dobrom jelu, piću, poštenoj usluzi i opuštenoj atmosferi, „Saran“ je dodao note i pesmu.
Svako veče Vas čekaju, vrsni tamburaški orkestri, sa lepotom svojih instrumenata i glasova.

Dobro nam došli, restoran „Šaran“ je tu zbog Vas.

Komentari

Ostavite odgovor