Servis i prodaja Saeco kafe aparata

Servis i prodaja Saeco kafe aparata

Podaci

Džona Kenedija 31A Novi Beograd , Beograd 064/489 89 70 http://www.espressoplanet.rs info@espressoplanet.rs
ponutosrečetpetsubned
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
09:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Prodajemo, servisiramo i iznajmljujemo pretežno PHILIPS-SAECO, JURA espresso kafe aparate. Pored navedenih marki, vršimo servis i prodaju drugih aparata: DELONGHI, GAGGIA, MIELE, SPIDEM, AEG, BOSCH, SIEMENS, KRUPS, ROTEL, SATRAP.

Mi nismo običan servis, već mnogo više od toga.
Naše iskustvo mereno godinama nam omogućava da prihvatimo svaki izazov u našoj profesiji.
Pored popravke, nudimo prodaju i iznajmljivanje kafe aparata, kao i redovan servis istih.
Ukoliko želite da prođete jeftinije, posedujemo veliki broj polovnih espresso aparata u odličnom stanju na koje dajemo pravu pismenu garanciju od osam meseci.

Uz svaki kupljeni aparat, dobijate 1kg espresso kafe ili neki preparat za održavanje aparata.

Kafa u ponudi: Garibaldi caffe, Lucaffe, Lavazza, Segafredo, Espresso italia caffe classico.

Komentari

Ostavite odgovor

184 komentara

Potreban drugi deo lule za penusanje mleka za saeco inkante mašinu.

Odgovori

Problem:
Model aparata je Saeco SUP 0310
Kafe su 50% manje nego ranije.
Vecina vode iscuri i mora se isprazniti posle dva kuvanja.
Verovatno ne dihtuje dobro

Odgovori

Postovani
Imam Saeco Odea Go aparat za kafu.
Imam problem kada kuva kafu i izbaci “pastetu” ona je sva mekana rastresita
Pitanje: da li mozda neka gumica popustiala pa nema dovoljan pritisak ili nesto drugo
Na drugom aparatu koji imam kod kuce je sve Ok

Odgovori

potrebna elektronika za sup 002

Odgovori

Postovani, posedujem Saeco Odea GO . Primetio sam da se vremenom napravi barica vode ispod , i kada pušta kafu nekada ide normalno, a nekad secka – curka. Hvala unapred

Odgovori

Potrebna elektronika Saeco tip Sup 002

Odgovori

Postovani,

Uradio bi redovan servis mog espresso aparata Jura f50. Kada mogu da ga donesem kod Vas?

Odgovori

Postovani, da li imate delove za Koenig esspresso aparate, hvala

Odgovori

Poštovani, posedujem aparat Krups KP110 koji je gotovo nov, međutim problem sa njim je kada se u posudu sipa voda, ona cela ispod aparata iscuri. Šta bi mogao eventualno biti problem?

Hvala unapred.

Odgovori

Dobro vece.Interesuje me elektronika za Saeco Viena da li imatei koja je cena?

Odgovori

Postovani posedujem Saeco Odea Go aparat sve funkcije rade ali mu gori crvena donja lampica na levoj strani a u desnom boksu gde se nalazi mlin ima vode koja je kad podignem aparat i ispod aparata. Moguci problem i resenje istog? Hvala

Odgovori

Poštovani,
Izvinjavamo se zbog velikog kašnjenja sa odgovorom. Nadamo se da ste problem rešili. U slučaju da niste voljni smo da Vam pomognemo. Slobodno nas možete kontaktirati i na 0644898970.

Crveno uzdužno svetlo svetli u kontinuitetu aparat saeco go šta raditi?

Odgovori

Postovanje imam jedan problem sa saeco magic delux bez displeya:upalila mi se lampica za kamenac kakp je iskljuciti sobzirom da sam sve ocistio i bojler i creva znaci sve., pored toga kad svetli mi i lampica za grejanje vode ali nikako da stane ili da se ugasi, proverio sam grejac na bojleru on greje i kad sam ga ispitao on pisti na onaj unimetar, ali grejac za soljice mi ne pisti vec izbacuje mi neki ptpor od 160 ili jace malo ne secam se tacno, pa sam mislio da je on neispravan i zato nece masina da prestane da treperi lampica da pustim kafu sta vi mislite?

Odgovori

De Longhi
Kafa ide kap po kap a ne u mlazu kao do sada

Odgovori

Imam Bosch aparat za kavu
Upalila mi se lampica za paru i nemogu nikako da je ugasim
Sve dok lampica gori nemoze se upaliti aparat
Da li možete da mi sate neki savjet

Odgovori

Postovani, posedujem saeco odea go. Lepo pravi kafu, ali mi se cini da je malo retka, kao da ima vise vode. U cemu je problem i da li moze da se resi. Hvala unapred,

Odgovori

Postovani,
Posedujem aparat za kafu Krups XP 7240, na displeju pojavljuje gresku 06, molim vas za vase misljenje sta to moze biti.
Hvala

Postovani,
Najcesci problem je sa slabim potokom vode kroz aparat pa vam je prijavio ventilate.
Otvorite ventil pare i trebala bi da krene voda,nakon nekoliko sekundi treba da se ugasi crvena lampica,ako se lampica ne ugasi aparat mora u servis.
Pozdrav

Odgovori

Postovani.
Imam saeco incanto rapid steam aparat. Kad ga upalim blinkaju mi lampice za vodu i za kratku i dugu kafu.Ne znam u cemu je ptoblem.
Pozdrav

Odgovori

Postovani, da li imate komplet set gumica za Saeco Primea Ring? Saljete postom?

Odgovori

Postovani, posedijem Saeco Prime Ring masinu. Primetio sam da se vremenom napravi barica vode ispod nje. Verovatno su neke gumice popustile. Da li prodajete i saljete postom (nekom kurirskom sluzbom) gumice?

Odgovori

Postovani,

Imam Seco Black giro plus,problem sa mlaznicama po malo tece samo?

Postovani
Posedujem Saeco Magic aparat na kome se pojavila greška da je nema vode u tanku i ne pravi kafu ali kada udjem u meni za programiranje tvrdoće vode onda voda izlazi na ručki za paru i uzima vodu iz tanka normalno.Sta bi mogao da bude problem?

Odgovori

Postovani,

Trebali bi dostaviti aparat do nasega servisa da se pregleda pa da Vam onda javimo u cemu je problem i koja bi bila cena popravke.

Pozdrav

Postovani, imam aparat delonghi 23.420, na displeju se pojavilo DESCALE za ciscenje te smo to I uradili, medjutim posle prve kafe je sve proteklo normalno ali kada Sam htela drugu kafu, melje sve normalno Ali kafa ne izlazi iz aparat a, promenimo program za duzinu I jacinu, cas hoce cas nece. Sta je u pitanju recite mi molim vas? Pozz

Odgovori

Postovani,
Probajte jos jednom da ga ocistite ako to ne uspe onda mora u servis.
Pozdrav

saeco HD 8327/99–imate li posudu tj onaj deo koji ide ispod soljice,,fioka u boji inoxa

Odgovori

Postovani,
Nemamo taj deo.
Pozdrav

Postovani imam mio star electronic centar aparat ali nemam rucku za njega dali istu posedujete???u nadi dacete mi brzo odgovoriti srdacan pozdrav

Odgovori

Postovani,
Nemamo rucku za njega.
Pozdrav

Postovani,
posedujem Talea Ring Saeco aparat za
kafu.
Izbacio mi je na displeju error 5
i ne vuce vodu.
Da li mozda znate sta je problem
i dali se isplati popravljati.
Srdacan pozdrav,
Bojic Vladimir

Odgovori

Postovani,

Problem je u protoku vode kroz aparat,morate ga doneti do naseg servisa da se pregleda pa vam javljamo sta treba da se radi i koliko kosta.

Pozdrav

Postovannje jel imate ventil za paru za apart saeko inkanto

Odgovori

Postovani,
Imamo ventil pare.
Pozdrav

Postovanje, imam aparat Saeco royal professional i sve mi se cini da uredno radi osim sto izbacuje premalo kafe, bezobzira koju kafu izabrao (veliku, standard ili malu)..da li mi mozete reci do cega moze biti? Hvala vam unaprijed!

Odgovori

Postovani,

Probajte da memorisete duzine kafe.Pritisnete jedan od tastera i drzite ga konstantno sve dok ne odredite zeljenu duzinu kafe,kad odredite da vam je dosta pustite dugme i tako za svaku kafu.
Pozdrav

Poštovani posedujem aparat Philips SAECO.Via Torretta 240-Gaggio M.-Bo-Italy.Type :HD8323.Imate li grijač.

Odgovori

Postovani,
Nemamo Grejac.
Pozdrav

Dobar dan.Posedujem Solis master 5000,poparvljate li ove aparate.Naime problem je sto aparat ne izbacuje vodu, izbaci par kapljica i to je to.Ukljuci se odradi par sekundi i upali se crvena lampica.Probao sam da ga ocistim vise puta od kamenca ali bezuspesno pumpa radi (otvorio sam ga,cuje se i vidi se da vibrira) jer nece da povuce vodu.Creva od rezervoara do dumpe su prohodna ,filter cist,mala turbinica sa magnetom cista,pumpa visokog pritiska je vrela.
Kada sam ga kupio polovnog ponasao se isto tako,ubacio sam sredstvo protiv kamenca i malo po malo probio je i proradio ali mislim da da nikada nije izbacao dovoljno vode i nikada voda prilikom ciscenja nije izlazila punim protokom kroz cevcicu.
Imate li resenje za moj problem da li u pitanju pumpa ili nesto drugo?
Hvala

Odgovori

Pozdrav imam saeco aparat! Rucka se pohabala! Da li imate nove za isti i koja je cijena i vrsite li dostavu za CG? Hvala…

Odgovori

Postovani,
Nemamo rucku.
Pozdrav

Imam saeco incanto, imam problem sa njim poceo je na displeju da izbacuje ventilate, da li moze da se resi problem i kako? Hvala.

Odgovori

Imam aparat Saeco Odea go star nekoliko godina, kafu pravi super ali vodu troši mnogo, posle 3 kafe spremiste za otpadnu vodu je skoro puno. Da li su u pitanju dihtunzi ili neki ozbiljniji kvar? Da li ga mozete servisirati u toku jednog dana?

Odgovori

Postovanje,posedujem aparat saeco royal digital.Radio je savrseno do pre par dana,sada na displeju samo stoji WARMING UP,nece da zagreje vodu te je i nemoguce obaviti bilo koju drugu operaciju.Da li mozda imate resenje za moj problem? Hvala unapred.

Odgovori

Postovani,
Jedino resenje je da ga donesete kod nas na servis pa da vam javimo koji je kvar i koliko kosta popravka.

Pozdrav

Klnstantno mi svijetli znak da nema vode u masini makar je puno i sve sam zivo pokusao i dalje svijetli kao da nema vode…. koji je razlog ??

Odgovori

I meni se bas to danas dogodilo i kada eintluftam skuha jednu kavu poslije jučerašnjeg pranja mašine mise to desilo ija tražim savjet šta da radim tank pun vode a pokaziva da je tank prazan

Postovani imam aparat Saeco incanto classic. Nisam siguran da Li se mlin podesava dok melje kafu ili dok je iskljucen? Unapred hvala na odgovoru.

Odgovori

Postovani,
Mlin se podesava dok melje kafu.
Pozdrav

Postovani jedno pitanje moj aparat star 1 godinu seaco minuto radi super , ali pre neki dan mi se pojavilo na dispeju zuto svetlo i pise filter. Interesuje me o kom filteru se radi? I kako se menja? Hvala

Odgovori

Postovani,

Radi se o filteru za vodu,morate citati uputstvo u kome vam pise kako da aktivirate novi filter.U slucaju da nemate uputstvo mozete ga procitati na nasem sajtu,takodje kod nas mozete kupiti novi filter.
Pozdrav

pitanje za Saeco De Luxe automat za kafu sve radi super ali kafa mi bude rijetka i ne pravi kocku od toz ili kafe koja je samljana

Odgovori

Postovani,
Aparatu je potreban jedan osnovni servis u koji spada ciscenje,stelovanje i podmazivanje.
Pozdrav

Poštovani, kupio sam calde (pod) manje, za svoj Saeco Via Veneto.
Kada ih ubacim u kašiku kao da ima praznog prostora i rezultat je loša, retka bez pene šoljica kafe.
Da li postoji neko pliće sito za kašiku?

Pozz.

Odgovori

Postovani,

Ne radimo sa tim aparatima.

Pozdrav

jel vas zanima mlin zas kafu mahlkonig kenia monofazni,prodajem pozdrav

Odgovori

Postovani,
Ne zanima nas mlin,hvala na ponudi.
Pozdrav

Da li imate nesto od delova za Saeco Royal digital…lulu sa ventilom konkretno?

Odgovori

Postovani,

Posaljite sliku dela koji vam treba na mejl ili na viber.
espressoplanet.rs@gmail.com
064/4898970

Pozdrav

Имате ли филтер за воду и трачице за мерење тврдоће воде за Magnifica S ECAM 21.110 De Longhi aparat za kafu?

Odgovori

Postovani,

Imamo univerzalni Brita aqua gusto filter,tester tvrdoce vode nemamo.

Pozdrav

Је ли то овај https://m.heureka.cz/filtry-do-kavovaru/brita-aquagusto-250-v-sacku/ и колико кошта код вас?
Поздрав!

Мој филтер лежи на улазу воде у машину за еспресо кафу и механички је штити.

Како тај универзални филтер „издалека“ спречава прљавштину да уђе у машину? Пише да га можемо положити на било које место у резервоару. Хоће ли да привуче честице нечистоће које су упале у одвод за воду? На ком принципу он ради? Знам Брита механичке филтере на бази угљена, али ово није та технологија, очигледно.

Postovani,
Cena filtera kod nas je 1350,00din
Vise o filteru mozete naci na njihovom sajtu:
http://www.brita.co.uk/brita/en-gb/ppd/aquagusto/aquagusto.grid
Pozdrav

Postovani,
Posaljite mi dva kompleta gumica za presu za aparat SAECO MINUTO,
platicu pouzecem BOJAN NIKOLIC

Odgovori

dali imate gumice za presu za aparat SAECO MINUTO

Odgovori

Postovani,

Imamo gumicu.
Nazovite nas na 064/4898970
Pozdrav

Postovani,
Nemamo taj deo.
Pozdrav

Odgovori

Imate li dugme/tocak koje ide sa prednje strane za Philips Saeco Poemiu HD 8427/19 i koliko kosta?

Odgovori

Dalibor – 03. Oktobar 2017.
Postovani,
Posedujem Saeco Royal Professional. izbacuje gresku brühgr. block .
Primetio sam da kad mlin samelje kafu i istrese je u posudicu,onakrene gore prema presi stigne skoro do klipa i pocne da se vraca u pocetni polozaj. Vrati se i prikaze tu gresku.
Srdacan pozdrav

Odgovori

Postovani,

Morate dostaviti aparat kod nas u servis da se pregleda pa da vam javimo sta ne valja i koliko kosta popravka.

Pozdrav

Poštovani,
saeko xsmall, kada pritisnem dugme za kratku, odradi mi duguuu.
Za dugu je u redu.
Kakav je problem i kako ga mogu rešiti?
S poštovanjem, Aleksandar

Odgovori

Postovani,

Problem vam je u memorisanju duzine kafe,morate da memorisete kratku kafu ponovo.
Pritisnete i drzite taster za kratku kafu sve vreme i kad vidite da vam je dovoljno kafe u soljici tada pustite taster i to je to,sledeci put kada pritisnete taster za kratku kafu izbacice vam tu istu kolicinu.

Pozdrav

Hvala vam, vrlo ste ljubazni i profesionalni za svaku pohvalu !
Aleksandar

Postovani,
Imam aparat seaco xsmall i zanima me da li za njega ima posuda za mleko?

Postovanje, Imam aparat za kafu SAECO primea Tach Plus i dva problema,
prvi nepravi penu sa mlekom kada se pravi kapucino ili late, a drugi ,posle mlevenja kafe nece ds zsvrsi presovanje do kraja ili sabijanje kafe ,pa je samo preospe u onu posudicu za otpad. Postoji li resenje ?

Odgovori

Postovani,

Morate aparat doneti u servis da se pregleda.

Pozdrav

Postovani,posedujem saeco odea go aparat.i ima problem kad se upali i kad bi trebao sve lampice da vrti u krug i da ih pali on samo zasvetli crveni uzvicnik i tu stane.da li znate sta je problem?

Odgovori

Dali imate filter za vodu na kojem se podesava tvrdoca vode u pitanju je saeco minuto?

Odgovori

Poštovani,
u pitanju je aparat DeLonghi esam 4200. Stalno blinka dugme za dekalcifikaciju.
Odličan espreso pravi, ali problem je sa ispuštanjem pare. Naime, aparat počne da ispušta paru i to traje nekoliko sekundi i onda stane. Za to vreme se ne čuje da radi pumpa. Međutim kada je mašina pripravna za pravljenje espressa i tada se pokrene dekalcifikacija, pumpa normalno radi i voda u mlazu ide kroz cevku za paru.
Veliki pozdrav,

Odgovori

Imam Saeco Incanto Delux aparat, koji ima problem prilikom spremanja kafe takav da prilikom curenja kafe ili vode ne ide u vidu mlaza nego kap po kap. Ocistio sam apart kao po pravilu ali ocigledno je nesto drugo u pitanju pa molim za pomoc

Odgovori

Imam problem na Saeco incanto de luxe caffe aparatu kad ga uključim i stisnem dugme za neku vrstu kafe mlin odradi svoje medjutim kafa ne izlazi ali ispod aparata se pojavi voda, molim vas mozetel mi reci koji je problem i sta da radim? Lp

Odgovori

Postovani,
Mi se izvinjavamo sto kasnimo toliko sa odgovorom,nesto nije bilo u redu sa dostavljanjem poruke jer nam je tek danas stigla.
Na vasem aparatu je verovatno neispravan senzor za vodu ali je najbolje doneti aparat do servisa u slucaju da jos niste resili problem.

Pozdrav

Odgovori

Imam caffe aparat Saeco Intelia Type HD8751…stalno mi pokazuje kao da nema vode iako je rezervoar za vodu pun da li možda znate u čemu je problem…unaprijed zahvaljujem na odgovoru

Odgovori

Postovani imate li na stanju Magic-Royal Water Tank za Saeco Royal Cappuccino.
Srdacan pozdrav.

Odgovori

Postovani,
Imamo polovan tank za vodu, cena 15 eura

Pozdrav

Postovani,
Da li imate elektroniku (maticnu plocu) za kafe aparat Saeco Royal Professional?

Srdacan pozdrav.

Odgovori

Pozdrav, imam saeco poemia aparat. Iz leve rupe ns portafilteru izlazi vise kafe nego iz desne (otprilike za 1/4). Da li je to normalno i moze li se resiti problem. Hvala

Odgovori

Postovani,
Moze se resiti problem,donesite aparat do nasega servisa.
Pozeljno je najaviti se pre polaska.

Pozdrav

saeco royal digital sema kako sa povezuje elektronika i saeko spider ne previ kafu dovoljno i prija vi mi crveno svetlo

Odgovori

Imam aparat seako intako delux I otisao mlin koliko kosta mlin u eurima

Odgovori

Da li imate maticnu plocu za aparat MIOSTAR COMTESSE DIGITAL,i koliko kosta…pozdrav?!

Odgovori

Postovani,
Izvinjavamo se sto kasnimo sa odgovorom.
Imamo el. plocu za taj aparat, cena 35 eura.

Pozdrav

Zdravo,ja imam problem sa masinom ,probala sam da je ocistim od kamenca,drzala sam ono dugme za paru na kraju ciscenja 6s da bi se ugasilo ono za kamenac,kao u uputstvu,ali ono sada nece da prestane da svetli i sada svetle oba i za kamenac i za paru,nikako ne mogu da resim problem,ako mozete pomozite mi.. pozdrav

Odgovori

Postovani,
Napisite nam koji je tacno aparat u pitanju,marku i model.
Pozdrav

saeco odea go,pozz

Nazovite nas na telefon lakse cemo vam objasniti nego ovako da se dopisujemo.
064 4898970

Pozdrav

Zanima me cena saeco kucnog aparata? Da ki moram licno da dodjem ili mogu da porucim?

Odgovori

Postovani,
mozete da porucite aparat bez dolaska,cene pogledajte na sajtu:
http://www.espressoplanet.rs
Pozdrav

Poštovani,
potrebno mi je da kupim 2 frižidera za mlijeko koji se povezuju sa 2 aparata Saeco Phedra EVO Cappuccino koje imam.
Da li mogu da ih kupim kod vas?
Srdačan pozdrav.

Odgovori

Postovani,
trenutno nemamo frizidere.
Pozdrav

Poštovani,
kad pravim kapućino samo curi voda neće da povuče mleko,šta to znači. Aparat je Jura E60

Imam dva aparata, „privileg“ 9751D i „DeLonghi“ 4000 magnifica. Da li radite te modele i kada ih mogu doneti? Hvala

Odgovori

Postovani,
radimo te aparate.
Radno vreme ponedeljk-subota od 10h do 18h.Obavezno se najavite pre polaska posto smo cesto i na terenu.
Pozdrav

Poštovani,
Imam aparat Saeco INCANTO S-CLASS DE LUXE, pokazuje mi da napunim rezervoar sa vodom a pun je,
U čemu je problem?
Hvala unapred

Odgovori

Postovani,
problem vam je najverovatnije sa plovkom koji se nalazi u posudi za vodu,ili se zaglavio pa stoji na dnu posude ili je oslabio magnet koji se nalazi u samom plovku.
Pozdrav

Veliki pozdrav imaam aparat za kafu SAECO ser num.9003SA40271866 TYPE. SUP 021YDR PREESTAO JE SA RADOM,NEDAJE NIKAKVE ZNAKE ZIVOTA ZASMRDEO JE TI OKO STAMPANE PLOCE. SAD ME ZANIMA KOLIKA JE CENA TE PLOCE AKO JE ONA U PITANJU.HVALA

Odgovori

Postovani,
u vecini slucajeva el. ploca moze da se popravi tako da bi najbolje bilo da nam dostavite aparat ili samo plocu, u slucaju da je ozbiljniji problem cena druge el. ploce je oko 40 eura.
Pozdrav

Postovani
imam Delonghi esam 5500 aparat za kafu.Program za ciscenje kamenca ne radi ,i pravi sve vrste kafa samo kapucino nece.U oba slucaja pokazuje na displeju da je kafa presitno samlevena..Mozete li mi nesto okvirno reci sta bi mogao biti problem i koliko bi to kostalo? Kako bih mogao da dostavim aparat jer nisam iz Beograda?
Pozdrav

Odgovori

Postovani,
najbolje je da posaljete aparat do nasega servisa na pregled,mozete ga poslati nekom brzom postom.Adresu za slanje i ostale podatke imate na sajtu: http://www.espressoplanet.rs.

Pozdrav

Dobio sam masinu i cim je ukljucim na displeju pokazuje non stop da prazan rezervoar za vodu,sta bi moglo biti? nista se ne desava sta god da pritisnem osim dugmeta za meni sta li je vec

Odgovori

Postovani,
za pocetak nam morate reco marku i model aparata.
Pozdrav

saeco je aparat.sredio sam problem sto se tice vode.izvesno vreme je radio i koristio sam ga kako treba ali od juce pocelo da se desava da na display pise varning up i ne greje uopste.sta bih mogao da probam da uradim da vidim dal su grejaci crkli ili je pumpa problem a ako ne uspem nista da vidim kako pa da vam posaljem da pogledate.hvala unapred

Postovani
Posedujem Saeco aparat za kafu, pocelo je sve cesce da mi se desava da mi aparat dok sprema kafu proliva kafu na sasavu rucke i ako je rucka na lock (zakljucana).
Ima li pomoci aparatu i koliko bi me izasla popravka kad vas u sevisu!

Odgovori

Postovani,
morate doneti aparat do nasega servisa da bi ga pregledali i onda vam tacno mozemo reci zbog cega curi i koliko ce da kosta popravka.
Pozdrav

Zdravo, imam aparat KRUPS i desava se da samelje kafu i tako samlevenu izbaci u posudu a voda iscuri ispod aparata po radnoj ploci? Da li nam mozete od prilike reci sta moze biti problem? Unapred hvala

Odgovori

Postovani,
voda moze da curi sa vise mesta,najverovatnije je problem oko klipa koji presuje kafu.
Za detaljniju konstataciju je potrebno doneti aparat do nasega servisa.

Pozdrav

Postovani,
Aparat saeco odea go,kupljen u Njemackoj,radi 6 god,nije paljen par mjeseci jer koristim samo kafu lavazza i dok je nijesam kupio aparat je bio ugasen.Sad kad sam ga upalio ni jedan crveni signal nije upaljen,para normalno radi,motor melje kafu,ali iz cesmica ne izlazi nista,ni kap kafe.Sta bi moglo biti u pitanju?

Odgovori

Postovani,imam aparat saeco-incante de luxe.voda a i para ne prolazi kada se odvrne desni ventil,sta mogu da uradim hvala unapred

Odgovori

Postovani,
ako se cuje pumpa da radi kad otvorite ventil onda je aparat zapusen ili je pumpa u losem stanju pa nece da povuce vodu.
Najbolje vam je da dostavite aparat u nas servis na detaljan pregled.
Pozdrav

Bili ste u pravu u vezi aparata krups ea8010.Na kraju se ispostavilo da problem pravi elektronika pa je zamenjena i stavljena druga.Sad aparat melje kako treba.Znaci nekih 10-12 sekundi odokativno sto bi se reklo,a ne kao pre 3-4 sekunde.
Imam samo jos jedno pitanje u vezi vode.Aparat je fabricki podesen da radi na tvrdu vodu.Posto koristim flasiranu vodu na koju opciju bih trebao da podesim aparat?Da li moze i dalje da ostane kao i do sada na tvrdu vodu ili promeniti opciju u aparatu na meku vodu ili vec nesto drugo?
Najlepse hvala.

Odgovori

Neke flasirane vode imaju isto dosta kamenca,navodno Rosa ima manje kamenca.Ako budete koristili Rosu onda smanjote tvrdocu vode.
Pozz

Hvala na brzom odgovoru.Vodu koju trenutno koristim je voda vrnjci u balonu od 6 litara.Pise mineralna negazirana voda.Sad koje je tvrdoce ne znam jer ne pise na etiketi.Aparat mi je fabricki podesen na tvrdu vodu.
Koliko sam vas razumeo samo ako koristim rosu onda da smanjim tvrdocu vode?Ako koristim ostale vode da ne diram nista na aparatu?

Postovani,
imamo cev za paru,cena 5 eura.

Pozdrav

Odgovori

postovani ,
da li imate cev za paru i toplu vodu za saeco magic i koliko kosta

Odgovori

Postovani,
poruka na vasem displeju govori da je vreme za ciscenje kamenca iz sistema vasega kafe aparata i takodje vam govori da aparat nema dovoljan protok vode kroz sistem.
Probajte za pocetak da otvorite ventil za paru i vrucu vodu koji se nalazi sa desne strane vasega aparata.Kada otvorite ventil trebala bi ubrzo da krene voda,ako voda nebude isla onda je aparat totalno zapusen od kamenca i u tom slucaju mora u servis.U slucaju da vam prolazi voda na cev pare onda trebate da kupite sredstvo za ciscenje kamenca koje se sipa u vodu i provuce kroz aparat.
Na nasem sajtu imate sredstva za odrzavanje aparata.

Pozdrav

Odgovori

Hvala Vam na brzom odgovoru,ne ide voda na ventil kada se otvori,znaci da je skroz zapusen.Koliko kosta kompletno ciscenje i kako bih mogao da dostavim aparat jer sam ja iz Paracina?

Postovani,
kompletno ciscenje,stelovanje i podmazivanje aparata iznosi 3000,00din.
Aparat mozete poslati brzom postom.
Pozdrav

Dobar dan,imam saeco incanto de luxe s-class aparat za esspreso kafu.Danas je od jednom na displeju izaslo entkalken entluften,na nemackom i ne reaguje ni na jednu komandu.Mozete li mi nesto okvirno reci sta bi mogao biti problem??
Pozdrav

Odgovori

Ok hvala na brzom odgovoru.Evo danas sam napravio 4 kafe i sve je aparat odradio kako treba ali juce je vec bio problem.Kafa koju treba da izbaci kao otpad je bila nekako dosta vlazna i onda je lepljiva i ne moze je izbaciti kako treba.Danas je i mlin radio kako treba ,hocu da kazem da je mleo nekih desetak sekundi kao sto i treba da radi.Ali desava se neki put da melje samo par sekundi i naravno onda je kafa slaba.Pretpostavljam da je nesto do elektronike ili su mozda neki senzori prljavi pa treba da se ocisti.Mada mi je cudno da neki put radi bez greske a neki put brljavi.
Problem koji mi se desava je kao i kod ovog video zapisa.
https://www.youtube.com/watch?v=7tGpS48XUpU
Pri kraju snimka se vidi da kafa koja se izbacuje nije onako suva kakva bi trebalo da bude,nego je nekako dosta vlazna a samim tim i lepljiva tako da se zalepi deo kafe na gornji deo koji inace pritiska kafu u dozeru.I kod mene ne izbacuje na kraju ovoliko pare kao na ovom snimku.
U sustini je slican problem kao na ovom snimku.
Mada mi je cudno da par dana radi kako treba ,a onda sledeci put brljavi u smislu da mlin samelje manje kafe i da je kafa vlazna kada se izbacuje kao otpad.
Ali kao sto vi kazete najbolje ga je onda odneti u servis pa da ga oni testiraju par dana.
A za tablete cu videti sa drugarom pa da kupimo celo pakovanje za 2000 dinara.
Jos nesto me interesuje,da li se kod vas moze kupiti dodatak za pravljenje kapucina i late makiata krups xs6000
link
http://www.amazon.de/Krups-XS-6000-AutoCappuccino-Set-Espresseria/dp/B000CELRH4
I ako moze koja bi bila cena?Naravno interesuje me nova nekoriscena stvar.
Pozzz

Odgovori

Postovani,
tesko je napamet odredjivati sta bi moglo biti sa aparatom najbolje bi bilo da se aparat donese do servisa,posto ste rekli da je pod garancijom onda vam je najbolja opcija da ga odnesete kod njih na reklamaciju.U takvim nekim slucajevima kao sto je vas zna biti elektronika u pitanju,ali posto je sve povezano moze biti i neka glupost-sitnica.Sto se tice vode,najbolje vam je da sipate vodu sa cesme i kupite filter za vodu koji se ubacuje u vas rezervoar od kafe aparata,a mozete i flasiranu vodu na primer Rosu.
Jedna kesica sredstva za ciscenje kamenca je 250,00dinara,ako se kupi cela kutija koja sadrzi 10 kesica dobija se popust 20%.
Pozdrav

Odgovori

U pitanju je aparat krups ea8010 i desava se da neki put mlin samo malo samelje kafu.Mislim kad melje normalno onda melje nekih 10-tak sekundi i onda je kafa ok.Ali desava se da po neki put melje samo par sekundi kafu i onda je kafa slaba.Plus kad treba da izbaci kafu u spremnik za otpad kafa bude onako ne suva i lepo oblikovana, nego kao dosta natopljena vodom.I ne bude lepo oblikovana kao kada je izbacuje kad radi dobro.Kako bih rekao bude kao neka smesa nepravilnog oblika.Sta moze da pravi problem?Inace aparat je star nekih dva meseca i jos je u garanciji.Pitam cisto za neki savet da ga ne nosim u servis ako ne mora.I jos nesto koja voda se preporucuje da se stavlja u aparat?Da li obicna cesmovaca ili voda koja je prokuvana?Da li je prokuvana voda tvrda ili meka?Inace aparat je fabricki podesen na tvrdu vodu pa me interesuje koja voda treba da se koristi?
I interesuje me onaj prasak koji se ubacuje u rezervoar za vodu za ciscenje kamenca.Da li ga imate i koja je cena po komadu ili po pakovanju?
Najlepse hvala unapred.I svako dobro.

Odgovori

dali mogu da narucim kod vas skedu madre (elektronska ploca) za saeco xsmall super automatika i koliko kosta.Unapred hvala

Odgovori

Postovani,
mozete da narucite kod nas plocu,javite nam se putem maila ili telefona:
Info@espressoplanet.rs
064/4898970
Pozdrav

Javite nam se vezano za aparate

Odgovori

imam kafe saeco exprilija dali vas interesuje moze i zamena za jeftiniji

Odgovori

Imam aparat Saeco Incanto Rapid steam i pre nekoliko dana dok sam puštao paru za pravljenje mleka puklo je crevo. Zanima me koliko bi koštala zamena creva i eventualno čišćenje aparata od kamenca. Molim vas da mi odgovorite meilom. Unapred hvala.
Stevan

Odgovori

Postovani,
kompletno da se ocisti,nasteluje i podmaze i da se zameni crevo na vasem aparatu kostalo bi oko 30 eura.
Pozdrav

Kupili smo polovan saeco magic deluxe i 1 sam napravila kafu i nece vise zmiga mi lampica (crvena) da nema vode a pun je kapucino pravi sano kafu ne mozete mi pomoci

Odgovori

Postovani,
aparat mora u servis da se donese.
pozdrav

A kazite mi gde ima blize pozarevcu servis

Poštovani,
Imam saeco incanto,skoro smo ga kupili popolovnog,pojavilo se crvena lampica u sredini i neće ništa da radi,pa ako možete pomoći,hvala unaprijed.Živim u Banjaluci pa ako ima vaš servis za popravku da mi kažete.Lijep pozdrav. :)

Odgovori

Postovani,to je signal da vam je puna otpadna posuda za kafu ili da nema kafe u mlinu (problem oko mlina:tupi ili prljavi nozevi ili je neispravan mikro prekidac dozera.Za pocetak dok je aparat upaljen izvucite otpadnu posudu za vodu i kafu zatim sacekajte desetak sekundi pa je vratite,u slucaju da se lampica nije ugasila onda je nesto oko mlina.Pozdrav

Postovani,
Imam Saeco Odea Go masinu za kafu i sve radi dobro sve lampice su u redu, normalno pusta vrucu vodu, ali kada zelim da napravim kafu samelje je normalno ali nece da je pusti u solju i ima drugaciji zvuk kao da se muci nesto…na kraju izbaci ono mleveno u rezervoar kao da je sve u redu…
Koji je vas predlog za masinu…kako da to sredimo…
Hvala u napred…

Odgovori

Postovani,
Aparat je najverovatnije zapusen,potreban mu je jedan osnovni servis(ciscenje,podmazivanje,stelovanje…)
Naj bolje bi bilo da ga donesete do nasega servisa pa da se detaljnije ustanovi problem.

Pozdrav

Postovani kolega ja isto imai servis u baru inace sam zastupnik seb grupe za c.goru za servis . Meni treba elektronika od saeco k. a. tip SUP016RE ona sto dode u sredini poz.senad.

imam saeco masinu,s-class incanto de luxe,sve radi ali pusta vodu verovatno gumice ili nesto drugo,jos jednu imam saeco vienna ,elektonika radi,ali kad je ukljucim ne odradi kao pre ,znaci skroz sporo i tiho i treba joj vremena,da bi prestala lampica da treperi,i jos jednu istu vienna ,pusta vodu negde u poklopcu ,ispod ,kad napunim ona pusta dok ne izadje sve,a ona radi odlicno i pravi kafe al nemoze vodu da zadrzi sva izadje,molim vas da mi javite za sve tri pojedinacno,moze li se to ikako poslati vama ili imate nekoga u bih da to radi,ja sam iz banja luka,lijep pozdrav

Odgovori

Imam saeco vienna aparat u neispravnom stanju,pa me zanima može li zamjena uz doplatu,živim u Prijedoru RS,pozdrav!

Odgovori

Molim vas da mi odgovorite moj meil!

imam saeco/royal u ispravnom je stanju samo su ostecena vratanca gde se sipa voda i kafa da li bi hteli da ga kupite i koliko bi ste dali za njega pozdrav-smederevo

Odgovori

Morate da mi posaljete neke slike od aparata da vidim koji je model royala u pitanju: Info@espressoplanet.rs

Cao, imam aparat Saeco Royal Profesional,pocela je kafa slabo da izlazi, pokusala sam da pokrenem program ciscenja i izbacio mi je na ekranu VENTILATE, otvorili smo aparat…pumpa radi, ocistili smo sva creva i tirbinu (mala okrugla plastika koja ima ventilator i magnet), sve vratili na svoje mesto i opet izbacuje istu gresku. Sta moze biti problem

Odgovori

Ili je slab protok vode ili je crkala ta turbinica.Poz

imam saeco aparat za kafu i kad pocne da kuva kafu na stolu se pojavi voda..kome i kako da se javim zbog opravke aparata//

Odgovori

Javite se na 064/4898970

dali je aparat za kafu gotov?ja sam jovica protic iz zajecara kako ste bili rekli da mu je crkao bojler za kuyvanje kafr pa pitam dali je gotov jer je vec duze vreme kosd vas .moj telefon je 069721721.

Postovani,
vas aparat je zavrsen.

Pozdrav

da li imate u prodaji rucicu za espreso aparat…potrebna mi je ona za jednu dozu…tj. za jednu kafu.

Odgovori

Postovani,

Posto planiram kupiti Philips Saeco aparat za kafu, interesuje me cjenovnik iz vase radnje. Zamolio bih da mi proslijedite isti.

LP,
Amir

Odgovori

Imam neke od aparata ponudjene na sajtu nisam stigao sve da ubacim: http://www.espressoplanet.rs/ponuda/
Ako vam se ne svidja ni jedan sa sajta poslacu vam mail sa slikama i cenam jos nekih aparata,samo mi ostavite mail.Pozdrav

imam saeco primea touch plus- nece da uzima mleko kada treba da napravi kafu sa mlekom izbacuje samo toplu paru kao kad radi ciscenje. inace sve vrste kafe pravi odlico , i deca su mi polmila tacnu gde se stavljaju soljice,tacno na spoju gde iylazi iz automata interesuje me da li bi mogli da zalepite nekako ili imate drugu. i koliko bi me sve kostalo. posto nisam iz beograda pa da se organizujem kad budem dolazio.
hvala!

Odgovori

Taj lift ili ti nosac solja moze da se zalepi ako zelite a imam i drugi,sto se tice mleka u pitanju je vise stvari:sve mora dobro da se ocisti,kamenac u bojleru,taj ventil sto stoji u posudi za mleko koji pravi penu i treba videti da li je taj ventil verzija 1 ili verzija 2,verzija 1 ne valja.I na kraju svega toga mora da se udje u skriveni servisni meni da bi se prepravili parametri i onda ce da radi savrseno.Poz

Dobar dan ,imam aparat Saeco magic de luxe,sve super radi ali mu se povremeno desi da ne izbaci kafu.Samelje,jos nesto pokusa i izbaci je u kontejner za djubre,a kafa ne izadje.Sledeci put sve normalno.Jel imate ideju sta bi moglo da bude?Unapred vam zahvaljujem.
Marija

Odgovori

Naj verovatnije stelovanje,ciscenje i podmazivane aparata plus neke osnovne gumice da se zamene

Ne radi mi rucica za paru na espresso aparatu marke Saeco Vienna,da li mozete da mi kazete u cemu moze da bude problem?

Odgovori

Da li se cuje pumpa da radi kada odvrnete rucicu za paru (ventil)?

Posedujem aparat san marco sa dve grupe, ispravan, bez rucica i depuratora. Koja bi mu bila cena?

Odgovori

Koji je model aparata,koje je godiste?

Postovani,
posto ne mogu da nadjem koji je model i godina proizvodnje recite mi gde je sediste vase firme kako bih Vam ga doneo da se dogovorimo oko moguceg otkupa. Poz

Luja adamica 34,Broj telefona imate iznad pa mi se najavite pre polaska.POzdrav

Sve zavisi od modela i stanja aparata rucice su naj manji problem

Mozete li da mi posaljete na mail neke automatske aparate sa cenama da vidim sta imate u ponudi?

Odgovori

Da li servisirate DeLonghi aparate?

Odgovori

Da,Pozdrav

Da li se bavite prodajom kafe?

Odgovori

Naravno,imamo Italijansku kafu (Lucaffe) i cena je 17 eura po kilogramu.Pozdrav

Super usluga i super cene

Odgovori

Da li imate sredstvo za ciscenje aparata?]

Odgovori

Imamo dve vrste Sredstava za ciscenje,jedno je za kamenac a drugo je za masnocu.Koje sredstvo vama treba?

Meni bi trebalo za kamenac. Interesuje me koliko kosta i kako se koristi?

Dobijate tabletu koja se rastvori u vodi i onda se provlaci kroz aparat.Cena je 250 din.Pozdrav

odlican servis….sve pohvale…:)

Odgovori

Kupio sam polovnu saeco inteliu aevo. Na displeyu sve oznake koje bi trebale biti žute, crvene su, one što bi trebale biti zelene, nisu zelene već jedva vidljive, vidljive isto kao znak za stendbaj. Aparat inače sve odradjuje kako treba. Kako da dobijem žuti i zelenu boju na displeju.