Restoran sa konačištem Tara

Restoran sa konačištem Tara

Podaci

Zrenjaninski put 151B Borča , Beograd 011/332 05 91
http://www.moteltara.com office@moteltara.com

O kompaniji

O Tari
Tara je kao restoran otvorena 1991. godine od strane porodice Đurić. Ponosni na svojih dvadeset godina tradicije, Tara i danas akcenat stavlja na zadovoljenje i prilagođavanje potrebama svojih gostiju. Možete uživati u prijatnom ambijentu i stvoriti dobru atmosferu, prepuštajući se ljubaznoj usluzi, fantastičnim jelima i probranim vinima.
Radujemo se prilici da Vas ugostimo…

O restoranu
Udovoljite svojim čulima, našim odabranim recepatima koje smo pripremili samo za Vas od posebno biranih svežih namirnica. Prošetajte se kroz kontinente uz nedeljne odabire ukusa koje možete povezati sa kvalitetnim izborom vina.
Želimo Vam prijatne trenutke u našem restoranu. . .

Smeštaj
Motel poseduje 32 sobe i 2 apartmana, kao i sopstveni parking pod nadzorom. Nudimo Vam mogućnost brzog prijavljivanja i odjavljivanja tokom 24 časa dnevno. Sve sobe su klimatizovane, sa kablovskom televizijom i bežičnim internetom. Našim gostima smo obezbedili uslugu pranja i peglanja veša, kao i uslugu faksa i fotokopiranja. Plaćanje možete izvršiti većinom svetskih poznatih kartica.

Usluge
Veliki kapacitet Restorana dozvoljava da Vam ponudimo sve što biste želeli da organizujete, od ručkova za najbliže, preko manjih skupova do onih sa većim brojem gostiju. Neka Vaša proslava bude u restoranu gde se dve decenije venčavaju, vesele i ostavljaju svoj trag brojne generacije ljubitelja fantastične atmosfere, kuhinje i odabranih vina.
Kako želimo da Vam olakšamo posao i da zajedno sa Vašim gostima uživate na raspolaganju su Vam usluge keteringa. Trpeza u Vašem domu može biti bogata našim specijalitetima ili menijem po Vašem ukusu.

Komentari

Ostavite odgovor

2 komentara

Postovani da li izdajete sobu na mesecnom nivou.Ziveo bih sam,pozdrav

Odgovori

Interesuje me cena dvokrevetne sobe za 3. Oktobar. Potrebne su mi dve sobe.

Odgovori