Servis televizora DC Elektronik

Servis televizora DC Elektronik

Podaci

Rableova 17 Zvezdara , Beograd 011/743 39 08
065/244 25 68
https://dcelektronikplus.com dcelektronikplus@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

 

SERVIS LED I LCD TELEVIZORA SA GARANCIJOM

 

Da li biste mogli da zamislite život bez televizora ili laptopa? Ne bismo ni mi. Ovo su neki od osnovnih uređaja, bez kojih, mnogi od nas, ne bi mogli da funkcionišu. Ali, šta kada se oni pokvare?

Popravku televizora, video aparata, kao i servisiranje računara i laptopova, te ugradnju video-nadzora, bez problema, može da izvrši servis televizora DC Elektronik Plus. Uz to, dobijate i garanciju na izvršenu uslugu.

 

Servis televizora DC Elektronik Beograd

 

 

Specijalizovani smo za popravku svih vrsta elektronskih aparata za široku upotrebu, a svaku popravku ćemo izvršiti u najkraćem mogućem roku. Posedujemo dugogodišnje iskustvo u radu sa najrazličitijim elektronskim uređajima, tako da se uvek možete osloniti na nas i stručnost našeg tima. Takođe, posedujemo najsavremenije alate, što nam omogućava kvalitetno i profesionalno otklanjanje kvarova i vršenje redovnih servisa.

 

USLUGE

U našem servisu su dostupne sledeće usluge:

  • Popravka televizora
  • Popravka i servisiranje LED, LCD uređaja
  • Popravka video aparata
  • Servisiranje računara i laptopova
  • LED reklame
  • Video nadzor
  • Daljinski upravljači različitih brendova

 

POPRAVKA TELEVIZORA

Bilo da posedujete stari, ili potpuno novi model televizora, mi ćemo se pobrinuti da rešimo svaki problem. Televizori su deo naše svakodnevice i znamo koliko je nezgodno kada se pokvare. Zato budite uvereni da ćemo svaku popravku izvršiti brzo i efikasno.

 

SERVIS RAČUNARA I LAPTOPOVA

Obavljanje posla i surfovanje internetom bez računara i laptopova je danas nezamislivo. Kada se uređaj pokvari, posao trpi. Naša firma poseduje dugogodišnje iskustvo u njihovim popravkama.

Usluge koje vršimo su:

  • Instalacija operativnog sistema po želji klijenta
  • Softversko čišćenje računara i potpuna antivirusna zaštita
  • Instalacija posebnih softverskih dodataka po želji klijenta
  • Dijagnostikovanje hardverskog kvara i zamena novim komponentama
  • Čišćenje komponenti laptop i PC računara, zamena termalne paste (omogućava optimalan rad računara)
  • Nadogradnja laptop i PC računara (omogućava poboljšanje performansi samog uređaja, što utiče na brzinu u radu)

 

Servis televizora DC Elektronik Beograd

 

LED REKLAME

S obzirom na to da pratimo nove tehnološke trendove, sa ponosom možemo da vam ponudimo i programiranje i montažu reklamnih panela rađenih na LED displej panelima. U pitanju je posebna vrsta svetlećih reklama koje služe za efektno reklamno ispisivanje određenih poruka, ili informacija u tekstualnom, ili brojevnom formatu. Na ovaj način, možemo ispisati bilo koju važnu informaciju, po vašoj želji.

 

VIDEO NADZOR

Sa ciljem da naša ponuda bude kompletna, u usluge smo uvrstili i ugradnju i montažu video nadzora u kućama, poslovnim prostorima, kao i stambenim zgradama. Takođe, posedujemo i licence O3 i O4, koje su neophodne za planiranje, projektovanje, montažu, servis i održavanje sistema video obezbeđenja, ali i omogućavaju i delatnost ugradnje alarmnih sistema i sistema kontrole prostora.
Upotreba najsavremenije HDCVI opreme, kao i kontrola video nadzora putem računara, ili pomoću mobilnog uređaja nas, kod velikog broja zadovoljnih klijenata, preporučuje kao referentnu firmu.
Nudimo i posebne pogodnosti i uslove za veće objekte i stambene zgrade, kao i mogućnost plaćanja na više mesečnih rata.

 

Servis televizora DC Elektronik Beograd

GARANCIJA

Na sve obavljene usluge, dajemo garanciju na određeni vremenski period, tako da u potpunosti možete da budete bezbrižni. Vaše je samo da nas pozovete, mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Komentari

Ostavite odgovor