Agencija za čišćenje i održavanje Nataša

Agencija za čišćenje i održavanje Nataša

Podaci

Sestara Janković 11 Palilula , Beograd 011/277 04 52
060/092 10 33
http://www.facebook.com/CiscenjeIOdrzavanje natasamilojevic75@gmail.com

O kompaniji

Savremeni tempo života, sve manje vremena nam ostavlja za obavljanje svakodnevnih kućnih poslova. Ukoliko Vam se desi da od silnih obaveza van kuće ne možete dovoljno da se posvetite domaćinstvu, ne oklevajte da nam se obratite. Tu smo da svojim dugogodišnjim iskustvom garantujemo kvalitet i zadovoljstvo svim našim klijentima.

Sagledavanjem potreba današnjeg čoveka, razvili smo širok asortiman usluga koje možemo da Vam ponudimo i, pritom omogućimo da se opustite i uživate u slobodnom delu dana. Želimo da Vas oslobodimo obaveza vezanih za svakodnevne poslove u domaćinstvu. Dolazimo na sve lokacije u Beogradu.

Naši zaposleni obučeni su i pod stalnim nadzorom za vrhunski kvalitet, i koristeći hemijska sredstva i opremu za čišćenje, očistiće Vaš dom nakon proslave, renoviranja ili nakon određenog vremenskog perioda od kad ste poslednji put čistili. Na raspolaganju smo Vam za sve dogovore o povremenim i periodičnim posetama radi čišćenja, u vremenu kada Vama odgovara. Bitno je samo da se nekoliko dana ranije dogovorimo i preciziramo vrstu usluge i termin dolaska, s obzirom na to, da smo sve traženiji među našim klijentima i prijateljima kojima su nas preporučili.

Želite svojim ukućanima omogućiti topli, kuvani obrok po povratku iz škole ili sa posla, ali i sami se veoma kasno vraćate kući? Starija ste osoba i potreban Vam je neko ko će voditi računa o pripremanju hrane za Vas, i po potrebi opeglati veš i održavati stan čistim i urednim?

Osposobljena ekipa koja stoji iza agencije Nataša, spremna je da posao obavi u najkraćem roku, veoma kvalitetno. Za šta god da Vi nemate vremena, mi ćemo izaći u susret i po veoma povoljim cenama završiti sve kućne poslove. Bez problema obavljamo i najzahtevnije poslove, kao što su npr. veliko spremanje kuće, koje podrazumeva usisavanje, brisanje prašine i čišćenje tepiha i parketa.

Na Vama je samo da nam kažete šta je potrebno uraditi, i da uživate. Međutim, uživaćemo i mi – znajući da smo mogli da Vam budemo od pomoći!

Komentari

Ostavite odgovor

11 komentara

Koja je cena kopmletnog čišćenja stana od 67m2 na Bežanijskoj kosi

Odgovori

interesujeme posao i imam iskustva na istim,moj broj tel.je 063-76-15-650,unapred hvala i pozdrav!

Odgovori

Postovani,

koja je cena za dnevno odrzavanje teretane, velicine 300m2:
1. Sa Vasim sredstvima?
2. Sa nasim sredstvima?

Unapred hvala,
Cvetic Ema

Odgovori

vrlo povoljno,a izuzetno profesionalno.

Odgovori

Hvala Vladimire,potrudit cu se da opravdam ukazano poverenje….

vrlo sam zadovoljna sa saradnjom sa ovom agencijom. izuzetno su profesionalni i pedantni. Trenutno su angazovani kod mene i zaista su za svaku preporuku.

Odgovori

Hvala Bojana,u lepom i prijatnom ambijentu i tako finim osobama na celu sa dve preslatke princeze zaista nije tesko biti odgovoran i efikasan….

Djelotvorna i efikasna!!! Odlična,preporučujem!!!

Odgovori

Hvala Vanja,nadam se i daljoj saradnji…

Nataša je tačna i precizna, sve kako se dogovori ispoštuje tako da sve preporuke za saradnju sa Natašom.

Odgovori

Hvala od srca