Čišćenje i održavanje poslovnog prostora SIS Family

Čišćenje i održavanje poslovnog prostora SIS Family

Podaci

Mihajla Pupina 10D, lokal 80 Novi Beograd , Beograd 011/630 19 91
064/168 16 88, 060/630 19 92
http://www.sisfamily.com office@sisfamily.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Sagledavanjem potreba savremenih kompanija, razvili smo širok asortiman usluga koje možemo da Vam ponudimo i, pritom, Vam omogućimo da svoju pažnju usmerite na obavljanje svoje poslovne delatnosti.

O NAMA
Svi članovi našeg tima u potpunosti su obučeni za poslove održavanja higijene poslovnih objekata i pod konstantnim su nadzorom, kada je u pitanju kvalitet obavljenog posla. U radu koristimo izuzetno kvalitetna hemijska sredstva i opremu za čišćenje, kojima sa uspehom otklanjamo sve vrste nečistoća, ostalih nakon radnog dana, korporativne proslave ili renoviranja prostora u Vašoj kancelariji, magacinu, hali ili sanitarnom čvoru. Na raspolaganju smo Vam 365 dana u godini i po Vašem pozivu, u najkraćem roku, izlazimo na lice mesta, kako bismo, po uvidu u stanje objekta, dali procenu cene koštanja naših usluga. Svim našim stalnim klijentima odobravamo popust.

TEKUĆE I REDOVNO ODRŽAVANJE
Tu smo za svaki dogovor oko redovnog ili periodičnog održavanja, u vreme kada to Vama odgovara i ne remeti tempo poslovanja kompanije. Želeći da svakom svojim klijentima obezbedimo vrhunsku uslugu, strogo poštujemo sve evropske standarde i u timu imamo isključivo higijeničara, koji iza sebe NIKAD ne ostavlja nedovršen posao. Pre svega, tu su oni svakodnevni poslovi, koji Vašim zaposlenima, malo po malo, oduzimaju značajan deo radnog vremena. To su:
• brisanje prašine sa stolova, prozora i vrata, kao i usisavanje
• pražnjenje korpi i zalivanje cveća
• distribucija potrošnog materijala

ČIŠĆENJE I PRANJE MEKIH I TVRDIH PODNIH OBLOGA
Upotrebom savremenih mašina za čišćenje, temeljno otklanjamo sve nečistoće, kamenac, cementno mleko na tvrdoj podlozi. Mašinskim pranjem tvrdog poda, dovodimo ga do 100-procentnog sjaja, kada i nanosimo specijalnu emulziju, radi njegove zaštite. Podovi velikog broja kancelarija danas su pokriveni tepisima i itisonima, u kojima ostaju prašina, grinje, kao i blato sa ulice. Radi opšte estetike, ali i higijene, redovno čišćenje je obavezno! Poštujući višefazni proces, vršimo dubinsko usisavanje i pranje ekstracionom mašinom. Vaš itison će biti kao nov, već nakon 4-5 sati.

ČIŠĆENJE MEBLIRANOG NAMEŠTAJA
Osim estetskog momenta, redovno čišćenje mebliranog nameštaja jeste uklanjanje nečistoća i grinja, koje nepovoljno utiču na zdravstveno stanje čoveka. Dubinskim usisavanjem, čak i iz najnedostupnijih delova nameštaja, otklanjamo svu prljavštinu, kao i neprijatne mirise.

ČIŠĆENJE NAKON GRAĐEVINSKIH RADOVA
Obavljanjem posla u dve faze: grubo i fino čišćenje, nakon renoviranja poslovnog prostora otklanjaju se ostaci građevinskog materijala, prašine, kao i neprijatnih mirisa. Nakon finog čišćenja, prostor je u potpunosti spreman za ponovno korišćenje.
Na Vama je samo da nas pozovete i uživate. Uživaćemo i mi, znajući da smo, makar malo, doprineli povoljnom utisku koji ćete ostaviti na Vaše poslovne partnere!

Komentari

Ostavite odgovor