Čišćenje stanova i poslovnog prostora Clean Profesional

Čišćenje stanova i poslovnog prostora Clean Profesional

Podaci

Beograd 061/134 31 67
ponutosrečetpetsubned
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00

O kompaniji

Naš najveći izazov je zadovoljstvo naših klijenata, koje nikada ne izostaje. Uspešno sarađujemo sa pojedincima, ali i sa uspešnim kompanijama, i svi oni to će Vam i potvrditi.

Svakom od nas događalo se da čišćenje kuće obično ostavlja za vikend, ali onda odlučite da se odmorite od svega i čišćenje ponovo čeka neki naredni dan. Sa nama to više nije slučaj! Oformili smo tim ljudi, pravih čistunaca, koje možete angažovati na sat ili dnevnicu, i biti uvereni da će čitav posao obaviti izuzetno kvalitetno. Mi to, lično kontrolišemo!

ČIŠĆENJE STANOVA
Bilo da Vam je potrebno redovno održavanje, poput brisanja prašine, usisavanja, pranja tepiha i nameštaja, ili da se radi o generalnom sređivanju nakon proslave ili renoviranja, naši zaposleni dolaze, opremljeni sredstvima za čišćenje visokog kvaliteta, kao i svom neophodnom opremom, u ono doba dana kada Vama to odgovara. Garantujemo da Vam u stanu neće zafaliti i nestati ništa osim prljavštine i nereda!

ČIŠĆENJE POSLOVNOG PROSTORA
Prvi utisak koji ostavite na svoje poslovne partere je vrlo često presudan, a u njemu učestvuje i čistoća i higijena samog prostora. Dozvolite da tome damo svoj lični pečat! Upotrebom profesionalnih mašina za čišćenje, dubinski otklanjamo sve nečistoće sa podnih obloga, stolova, fotelja, zidova i sanitarnih prostorija.

ČIŠĆENJE PEKARA
Posebnu pažnju poklanjamo prostorijama za pripremu i prodaju hrane i stoga koristimo specijalna sredstva za čišćenje i dezinfekciju svih podloga i prostorija, koja neće ostaviti nikakav uticaj po kvalitet i upotrebljivost namirnica.

CENE
Cene smo ostavili za kraj, jer ono što je nama najbitnije je Vaše zadovoljstvo našim uslugama. Trenutno održavamo veliki broj stanova i kancelarija, čiji vlasnici nas vrlo rado preporučuju. Uz veoma povoljne cene, možete nas angažovati po satu ili (više)dnevno. Ukoliko postanete naš verni i rednovni klijent, možete se nadati mnogobrojnim pogodnostima.

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Postovani, zainteresovnai smo da nam odrzavate poslovni prostor sa Vasom opremom i sredstvima 1x nedeljno po 3 sata. Molim da mi dostavite ponudu na mejl. Nalazimo se na Novom Beogadu u Crvenkapi, Bulevar Mihajla Pupina.
Za dodatna pitanja stojim na raspolaganju.

Srdacan pozdrav,
Ivana
Predstavistvo Credo Schweiz Gmbh Beograd

Odgovori