Dekoracije balonima Olala

Dekoracije balonima Olala

Podaci

Bulevar Kralja Aleksandra 87 Zvezdara , Beograd 069/550 00 12 https://www.instagram.com/olalaballoon/ sasamanojlovic19@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Svakom slavlju neophodni su baloni. Bilo da su beli, crni ili u raznim bojama, uz njih je jednostavno sve lepše i veselije.

Dekoracije balonima Olala pobrinuće se da vašem veselju ne zafali ni jedan jedini balon, igračka ili rekvizit.

 

Dekoracije balonima Olala Beograd

 

Mi stvaramo sreću. Crno-belu, plavu, roze, ljubičastu, braon… ma u svim bojama i naša misija je da vam je obezbedimo. Kod nas možete pronaći balone svih boja, veličina i oblika. Bilo da želite one klasične, ili u obliku omiljenih crtanih junaka, ali i voćkica i automobila – mi smo prava adresa za vas.
Smešteni smo u Bulevaru kralja Aleksandra i nećete imati apsolutno nikakav problem da nas pronađete. Svakako, možete nas pozvati i telefonom, pa makar to bilo samo radi konsultacije.
Lukovi od balona i razni predmeti, naša su specijalnost, a jedino što ćemo, na kraju, ipak, prepustiti vama jeste da se odlučite za boju ili oblik.
Ukoliko planirate bilo kakvo slavlje i na njemu želite balone, slobodno prepustite sve nama. Dekoracije su nam specijalnost.

 

Nudimo:

  • Veliki izbor balona
  • Party program
  • Igračke
  • Rekvizite

 

Dekoracije balonima Olala Beograd

 

Baloni, igračke, rekviziti

Teško da iko može da zamisli slavlje bez balona. Zaista nam sve ulepšavaju i asocijacija su na sreću. Rođendani, krštenja, venčanja i sve ostale proslave imale bi potpuno drugačiju notu da nema balona. Najviše im se raduju deca, ali vole ih i mnogi odrasli. Bilo da vi volite klasične, ili ih možda želite u obliku nekog broja ili slova, verujemo da ćete biti zadovoljni našim širokim asortimanom. Tu su i nezaobilazne igračke kojima se uglavnom raduju devojčice, ali i deca.
Superjunaci, automobili, omiljeni crtani likovi… sve ćete ih pronaći u našem malom carstvu.

 

I još

Radimo:

  • Sve vrste dekoracija
  • Rođendana
  • Venčanja i ostalih proslava

 

Dekoracije balonima Olala Beograd

 

Dekoracije

Navikli smo na to da baloni lete na sve strane i to je uvek lep prizor, ali umetnost je napraviti od njih dekoraciju. Mi to obožavamo da radimo i zato, sve što treba da uradite jeste da nam kažete šta ste zamislili i mi ćemo to sprovesti u delo. Sasvim je u redu i ako nemate ideju, zato smo mi tu. Doći ćemo do zajedničkog rešenja, na obostrano zadovoljstvo, ne brinite.
Proslave nekada mogu da stvore određenu dozu pritiska, a što se nas tiče, mi smo tu da vam sve maksimalno olakšamo.
Svratite do nas i lako ćemo se dogovoriti. Stojimo vam na raspolaganju za sve vrste pitanja i dogovor u vezi svih vaših želja. Najsrećniji smo kada nekome ulepšamo važan datum i sa zadovoljstvom ćemo to učiniti i za vas.

Komentari

Ostavite odgovor