Foto studio D Plus

Foto studio D Plus

Podaci

Maršala Tita 29 Ečka , Zrenjanin 023/388 11 71
062/255 560, 060/025 55 60
fotodplus@gmail.com

O kompaniji

Foto studio D Plus Zrenjanin – Specijalizovani studio za snimanje i fotografisanje Vaših svečanosti, ima dugogodišnje iskustvo u toj oblasti.
Studio je osnovan 1998. godine, osnivač je Z.T. u Ečki, a od januara 2010. mu je sedište u Zrenjaninu.
Studio, pored osnovne delatnosti, bavi se i fotografisanjem škola i vrtića, izradom maturskih albuma, maturskih GODIŠNJAKA, maturskih book-ova, kao i snimanjem maturskih večeri u HDV formatu i na blue ray diskovima. O tome kako mi radimo svedoče generacije, školske i predškolske dece u opštini Zrenjanin i Žitište.

Komentari

Ostavite odgovor

2 komentara

Od sezone 2018. Wedding studio Pro Dplus u svojoj ponudi imaninovacija … snimanje krucijanih momenata sa stabilizovanom kamerom Steadycam gimbal koji obezbedjuje savrseno mirne i glatke kadrove snimka, sto pospesuje filmistican izgled svadbenog filma.
Veliki novitet je da se fotografisanje mladenaca prebacuje u postwedding tajmingu znaci posle svadbe dva dana, a fotografisanja radimo na mestima po nasem , i izboru mladenaca sa puno rekvizita i snimanjem kadrova za wedding highlights.

Odgovori

Od ove sezone imamo i hit snimanja i fotografisanja iz vazduha.
Snimanje se radi GoPro Hero 3 black i Panasonic LUMIX GH2 u HD rezoluciji.Saradnja sa SKYCAM-om. Omogucili smo mladencima autenticne snimke iz vazduha prilikom snimanja mladenackih spotova, toka cele svadbe, bacanja bidermajera … Pogledajte nase radove na FB Stranici:
https://www.facebook.com/pages/Wedding-Studio-Pro-Dplus-Zrenjanin/108030815886364?ref=tn_tnmn

Odgovori