Auto ključevi Cvele

Auto ključevi Cvele

Podaci

Dimitrija Tucovića 89 Zvezdara , Beograd 011/744 04 00
063/349 235
https://www.autokljucservis.rs autokljucservis@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
17:00
Ne
Radi

O kompaniji

Vlasnici automobila znaju koliko je važno brinuti o svojim četvorotočkašima. I baš kao što je jako bitno da imate dobrog majstora, tako je važno da imate dobru i pouzdanu osobu koja će u svakom trenutku moći da se pobrine za ključeve vašeg vozila.

Auto ključevi Cvele vrše izradu svih vrsta rezervnih ključeva, narezivanje novih mačeva za mehaničku bravu, kao i kodiranje standardnih ključeva sa transponderom i sa daljinskim komandama.

 

 

Zamislite situaciju da žurite na posao ili na neki put. Spuštate se do kola, u ruci držite gomilu stvari i kofera i sve što želite jeste da ih spakujete u gepek i uputite se ka odredištu. Evo, sad će, još malo, samo da otključam auto. I tu nastane problem. Od ključeva ni traga ni glasa. I, šta sad? E, u takvim situacijama se obratite nama i mi ćemo vam problem rešiti očas posla. Koliko god vam to delovalo kao sitnica, bez ključeva baš i nećete stići daleko, da ne pričamo o tome da nećete moći ni da krenete. Sa namerom da vam obezbedimo najbolju moguću uslugu, specijalizovali smo se za izradu rezervnih ključeva, kao i narezivanje standardnih ključeva za vozila, novih mačeva za mehaničku bravu, kao i kodiranje standardnih ključeva sa transponderom i sa daljinskim u pravljačem. Neće nam biti teško ni da vam zamenimo baterije na ključevima sa daljinskim komandama, kao ni da vam popravimo sam ključ ili bravu. Da sumiramo, vaši ključevi postaju naša briga, a vi postajete rasterećeni. To je, rekli bismo, veza koja apsolutno svima odgovara. A da zaista nemate razlog za brigu, uverićete se već pri prvoj poseti našem stručnom timu koji će vaš problem, garantujemo, rešiti bez po muke.

 

USLUGE

U našem servisu vršimo sledeće usluge

– Izrada rezervnih ključeva za sve vrste vozila
– Izrada ključeva u slučaju da nemate, odnosno izgubite ključ (za sve vrste vozila)
– Narezivanje standardnih ključeva za vozila
– Popravka ključeva za vozila
– Popravka brava i napasivanje po mehaničkom ključu
– Narezivanje novih mačeva za mehaničku bravu
– Kodiranje standardnih ključeva sa transponderom i sa daljinskim komandama
– Zamena baterija na ključevima sa daljinskim komandama, smart ključevima i handsfree ključevima
– Daljinske komande za garaže, rampe i rolo vrata

 

IZRADA REZERVNIH KLJUČEVA

Znate kako se kaže: Bolje sprečiti nego lečiti. I to je, zapravo, prilično tačna izreka. Ako biste izgubili ključeve, to bi značilo samo problem. Pogotovo ako nemate rezervne. Da do toga ne bi došlo, rešenje je vrlo jednostavno – odvojte malo vremena i svratite do nas da vam napravimo kopiju, dve, tri pet… Ne rešavaju svaku glavobolju lekovi. Nekada je prevencija ključ svega i zato svratite u našu „apoteku“.

 

IZRADA KLJUČEVA U SLUČAJU GUBITKA

Ovo je, nažalost, prilično česta situacija, ali šta je – tu je. Umesto da „bijete glavu“, pozovite nas i rešićemo problem. Bez obzira na to koja vrsta vozila je u pitanju, kao i bez obzira na to da li je potrebno izraditi običan ili ključ sa transponderom i daljinskim upravljačem, budite bez brige, u sigurnim ste rukama.

 

POPRAVKA KLJUČEVA

Iako mnogi o tome ne razmišljaju, ključevi odnosno njihovi delovi i te kako mogu da se pokvare ili oštete. Recimo, kućište je podložno oštećenjima, elektronika bez problema može da se pokvari, a ni tasteri nisu nedodirljivi. Ono što je u ovom slučaju najvažnije jeste da je sve to rešivo, a da smo mi prava adresa za sve vrste tih problema.

 

KODIRANJE KLJUČEVA

Kodiranje standardnih ključeva sa transponderom i sa daljinskim komandama

„Sezame, otvori se“ nije rečenica uz pomoću koje ćete otključati svoj auto, ali uz pomoć kodiranog ključa ćete to već uraditi bez problema. Naš stručni tim će se pobrinuti za kodiranje vašeg ključa sa transponderom i sa daljinskim komandama. Potražite nas na dobro poznatoj adresi.

 

ZAMENA BATERIJE NA KLJUČEVIMA

Čini nam se jedna od najgorih stvari je definitivno ta kada ključ otkaže „poslušnost“ jer su se istrošile baterije. Vršimo zamenu baterija na ključevima sa daljinskim komandama, smart ključevima i handsfree ključevima. Svoje ključeve samo donesite nama i problem maltene nećete ni osetiti.

Komentari

Ostavite odgovor