Knjigovodstvene usluge SVM

Knjigovodstvene usluge SVM

Podaci

Antifašistićke borbe 24 Novi Beograd , Beograd 011/428 16 18
060/647 61 09
http://www.knjigovodstveneusluge.rs office@svmresenja.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Odlučili ste da osnujete svoje trgovinsko preduzeće? Mislite da tu počinju sve Vaše muke, a ne mora biti tako, jer ste naišli na nas!

O NAMA
Mi smo SVM – Ujedinjena poslovna rešenja, tim koji uspeva da u JEDNU CELINU integriše programe za vođenje poslovanja, knjigovodstvene usluge i sve što je neophodno da se Vaše poslovanje odvija po planu koji ste osmislili. Praćenjem potreba tržišta, uspeli smo da oko sebe okupimo odabran tim stručnjaka sa bogatim znanjem i iskustvom u ključnim aspektima poslovanja privrednih subjekata, koji su u svakom trenutku spremni da odgovore na poslovne izazove.
Najsavremenija informaciona tehnologija kojom raspolažemo pruža nam mogućnost da svakom klijentu pružimo uslugu maksimalnog kvaliteta. Veliki broj firmi već nam je ukazao svoje poverenje, koje iz dana u dan višestruko opravdavamo.

NAŠE USLUGE
Svim privrednim subjektima izlazimo u susret širokim spektrom poslovnih usluga, koje obuhvataju mnogo više od vođenja poslovnih knjiga. U osnovi, mi smo IT unapređeno knjigovodstvo, koje svojim klijentima daje potpuno BESPLATAN softver (do 3 licence).
Sa njime ćete biti u mogućnosti da sami pravite fakture i vodite evidenciju plaćanja, a mi ćemo Vam, kao udaljena podrška, iz naše kancelarije voditi poslovne knjige, obračunavati PDV, knjižiti ostale dokumente.
Ali, uspešno poslovanje ne zavisi samo od uredno vođenih poslovnih knjiga, zar ne? Mnogo više stvari krije se izvan faktura i poslovne dokumentacije. To su i:
• Poresko i finansijsko savetovanje,
• Primena nekog od čak 4 INFORMACIONA SISTEMA za vođenje poslovanja,
• Vođenje poslova OSNIVANJA PREDUZEĆA,
• Prijava i odjava radnika,
• Održavanje računara, licenciranje i legalizovanje softvera ,
• Mogućnost da POTPUNO BESPLATNO napravite INTERNET SAJT na kojem ćete u najboljem svetlu predstaviti Vašu kompaniju.

Da ne biste bez potrebe lupali glavom i razmišljali da li Vam je nešto promaklo, tu smo mi da sve okupimo na jedno mesto. Ujedinjena poslovna rešenja!
Sa svakim klijentom nastojimo da izgradimo partnerski odnos i svesni smo da je uspeh Vašeg poslovanja obostrani cilj, ka kojem zajedno težimo. Ponosni smo na činjenicu da zajedničkim snagama celog tima podstičemo malu privredu, a naročito žensko preduzetništvo.
Na Vama je da radite svoj posao, a sve propratne aktivnosti, koje prate biznis, prepustite nama!

Da bismo uvideli snagu slogana, „Ujedinjena poslovna rešenja“, razmotrimo samo jedan primer:
Zoran je sposoban radnik, želi da osnuje svoje prvo preduzeće za trgovinu, jer je tokom svog radnog veka stekao iskustvo, znanje i što je najvažnije, kontakte u oblasti trgovine i oseća se sposobnim da deo svojih sredstava uloži da pokrene vlastiti biznis – prodavnicu plastičnih materijala.
1. Zoran prvo treba da osnuje firmu
2. Zatim treba da ode u banku da otvori tekuće račune
3. Zatim treba da uplati osnivački kapital
4. Zoranu će za poslovanje biti potrebno i nekoliko kompjutera, i još koji hardver… a neko će morati i da ih umreži.
5. Uh, Zoran je zaboravio na sistemski i aplikativni softver koji mora da bude licenciran na računarima koje kupuje.
6. Hm, na čemu će Zoran da vodi poslovanje? Upravo tako, potreban mu je poslovni program, kao i programi za knjigovodstvo ( softveri za knjigovodstvo ). Programi za knjigovodstvo će Zoranu daleko olakšati rad.
7. Tu je i fiskalna kasa ili fiskalni štampač… Koju odabrati, obzirom na veliku ponudu na tržištu, a uzimajući u obzir opseg poslovanja i broj artikala koji se prodaju preko fiskalnog uređaja?
8. Ko će Zoranu da vodi knjigovodstvo ? Zoran mora da reši i taj problem. Koji će programi za knjigovodstvo ( softveri za knjigovodstvo ) biti korišćeni ?
9. Trebaće mu možda i kredit za uspešniji start biznisa…. ali banke traže biznis plan za mala i srednja preduzeća. Zoran mora da nađe i firmu koja će za njega da izradi biznis plan.
10. Marketing ? Kako započeti? Pa najbrže i najjeftinije verovatno, preko internet sajta. Zoran treba da se suoči i sa problemom odabira ekipe, ili, što je češće, pojedinca, koji će da postavi osnovni internet sajt…
Tek sada, kad je ovih desetak, a u praksi još više, ne tako malih problema rešeno, Zoran može da se posveti svom biznisu i vođenju preduzeća.

Komentari

Ostavite odgovor