Knjigovodstvena agencija MM

Knjigovodstvena agencija MM

Podaci

Višegradska 16 Savski Venac , Beograd 011/362 91 84, 011/361 36 65
063/414 114
http://www.mmagencija.co.rs info@mmagencija.co.rs
ponutosrečetpetsubned
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

U moru knjigovodstvenih agencija koje se godinama unazad nude na tržištu i kojih je iz dana u dan sve više, teško je odlučiti se za onu koja će vam uliti poverenje i u najkraćem roku izaći u susret sa svim vašim potrebama kako biste se zaista bavili vašim biznisom, a ne pratećim stvarima.

Ukoliko tražite nekoga ko će preuzeti odgovornost za sve što vas koči u razvijanju vašeg poslovanja, onda ste na pravom mestu.

 

O nama

 

“MM agencija” nalazi se u centru Beograda, u Višegradskoj ulici. Posluje od 1992. godine i može se pohvaliti bogatim stručnim iskustvom koje doprinosi da već 27 godina bude tu gde jeste.

 

Osnovna delatnost agencije je vođenje poslovnih knjiga za privredna društva i preduzetnike, ali uz to vam nudi i usluge knjigovodstva, računovodstva, konsaltinga i poreskih saveta.

 

Knjigovodstvo

 

– Kompletno vođenje svih zakonom propisanih poslovnih knjiga za sve vrste privrednih subjekata

– Izrada kompletnih godišjih završnih računa

– Izrada svih vrsta obračuna zarada

– Prijava i odjava radnika sa upisom radnog staža (M4 obrasci) i overom zdravstvenih knjižica

– Bolovanja (trudničko, porodiljsko i ostala)

– Zastupanje klijenata pred svim organima kontrole poslovanja

 

 

Računovodstvo

 

– Analiziranje poslovanja

– Uočavanje i upućivanje na propuste

– Traženje najadekvatijih rešenja za unapređivanje poslovanja

– Stalno praćenje zakonskih propisa

– Planiranje, kontrola i računovodstveno informisanje

 

 

Pored dveju nevedenih osnovnih stavki, “MM agencija” pruža i usluge konsaltinga i poreskih saveta, što će vam umnogome olakšati posao, jer ćete u svakom potrebnom trenutku dobiti najefikasniji savet.

 

KONSALTING podrazumeva pružanje pomoći u vidu preporuke, definisanja i rešavanja problema u vezi sa kompletnim poslovanjem klijenta

 

PORESKO SAVETOVANJE podrazumeva preuzimanje kompletne savetodavne funkcije oko poreskih obaveza u okviru pozitivnih i drugih zakonskih propisa.

 

 

Sertifikovani program

 

Takođe, “MM agencija” može se pohvaliti velikim brojem zaposlenih sertifikovanih ovlašćenih računovođa i programera, pa je u mogućnosti da pruži i usluge softverske podrške. U pitanju je savremeni sertifikovani knjigovodstveni program koji će poslovanje učiniti lakšim, bržim i kompletnijim.

 

 

Zaboravite na gužve i čekanja

 

Čekanje u redu i gužve na šalterima, koje će vam u najboljem slučaju oduzeti nekoliko sati vašeg vremena, ono je što svi pokušavamo da izbegnemo. “MM agencija” se pobrinula i za taj deo, pa poseduje organizovanu kurirsku službu za dostavu dokumentacije i obradu iste.

 

Papiri vam više neće predstavljati noćnu moru, jer uz kompletnu odgovornost za ovaj deo posla koju snosi agencija, olakšaćete sebi da se posvetite isključivo onome što zaista radite i samim tim budete produktivniji.

 

U cilju da pronađete najbolje rešenje za vaše poslovanje, savetovanje i odgovori na sva vaša pitanja prvi su korak do toga. Zato, neka “MM” bude vaš put do uspeha.

Komentari

Ostavite odgovor