Knjigovodstvena agencija Master Buk

Knjigovodstvena agencija Master Buk

Podaci

Radoja Domanovića 28A Zvezdara , Beograd 011/245 50 86, 011/242 11 29
masterbuk@beotel.rs

O kompaniji

Pružamo knjigovodstvene usluge pretežno malim i srednjim preduzećima. Kompletna obrada podataka, izrada finalnih izveštaja prijava i odjava radnika, kontakt sa poreskom upravom…

Knjigovodstveno iskustvo 25 godina.

Komentari

Ostavite odgovor

4 komentara

Sa agencijom Masterbuk,saradjuem 4 godine, od poćetka rada sa njima spoznali smo šta znaći imati efikasnu, tačnu i edukativnu finansijsku podršku. Sve željene informacije uvek dobijamo na vreme, podaci se pothranjuju na svakih nekoliko dana, osoblje je jako informisano o propisima i zahtevima,uvek imaju profesionalan i predusretljiv nastup u saradnji sa klijentima, u njih i njihove usluge se svako preduzece moze pouzdati! Svakom bih preporučila Masterbuk!

Odgovori

Sarađujemo već više od sedam godina, i nadam se dugom nastavku ove saradnje. Uvek su ljubazni, informisani i spremni da pomognu. Bilo bi lepo da ima više takvih, za svaku su preporuku.

Odgovori

Ubedljivo najbolja knjigovodstvena agencija u gradu. Toplo je preporucujemo svima. Uvek spremni da pomognu i tacno informisu svoje klijente. Sve najbolje im zelimo u buducem radu i zivotu.

Odgovori

Imala sam prilike da saradjujem sa agencijom, i imam samo reci hvale za njih, ovakve firme su uvek za preporuku!

Odgovori