Knjigovodstvo MCS Beograd

Knjigovodstvo MCS Beograd

Podaci

Bulevar Umetnosti 27 Novi Beograd , Beograd 011/411 43 80
060/321 92 07
http://www.mcs-beograd.com office@mcs-beograd.com

O kompaniji

Knjigovodstvo MCS Beograd – Dozvolite nam da Vam pomognemo! Okupili smo tim profesionalaca, sa misijom da prema svakom klijentu izgradi partnerski odnos i doprinese uspehu njegovog poslovanja! Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, danas sa ponosom nudimo širok spektar finansijskih i usluga finansijskog savetovanja. Počnite svoj biznis u saradnji sa najboljima!

OTVARANJE FIRMI
Za Vas obavljamo kompletan proces osnivanja pravnog lica, počevši od pripremanja celokupne dokumentacije, pa sve do odlaska u Agenciju za privredne registre i Poresku upravu. Pre otpočinjanja samog procesa, sa zadovoljstvom Vam stojimo na raspolaganju za sve konsultacije i razrešavanje eventualnih pravnih nedoumica.

RAČUNOVODSTVO I FINANSIJSKI KONSALTING
Mi vodimo računa o Vašim sredstvima! Naša misija je ažurno i precizno vođenje poslovnih knjiga, u skladu sa svim računovodstvenim propisima Republike Srbije. U našem timu se nalaze licencirane knjigovođe, izuzetno posvećene kvalitetnom obavljanju svog posla. Prateći Vaše poslovne knjige, u mogućnosti smo da Vam na vreme ukažemo na podatke koji bi Vam bili od važnosti za donošenje poslovnih odluka.

Zavidno poslovno iskustvo nam omogućava da pravovremeno dođemo do relevantnih informacija, kako bi Vam pružili realnu procenu poslovne situacije, kao i prognozu budućeg stanja.

USTUPANJE VIRTUELNIH KANCELARIJA
Savremeni trend poslovanja nameće potrebu ne samo za uštedom novca, već i prostora. Pružamo Vam mogućnost poslovnog prisustva na tržištu, uz brojne uštede u odnosu na prisustvo kroz tradicionalnu formu kancelarije. Ustupićemo Vam naše resurse (adresu kancelarije, primanje i prosleđivanje pošte, korišćenje soba za sastanke,…) i izaći u susret svim zahtevima čak i najzahtevnijih klijenata.

PRIPREMA DOKUMENTACIJE ZA TENDER
Jedna smo od malobrojnih agencija na ovim prostorima, specijalizovana za pripremu konkursne dokumentacije za učešće ponuđača na tenderima u Srbiji. Tumačeći Zakon o javnim nabavkama, čitav postupak obavljamo u skladu sa licencom koju posedujemo, izdatu od Republičke Uprave za javne nabavke.

IZRADA BIZNIS PLANA
Pravilno sastavljen biznis plan koji sadrži sve relevantne informacije, među prvim je dokumentima svakog pravnog lica, i često odlučujuća stavka koju će banka uzeti u obzir, odobravajući Vam kredit. Oslanjajući se na dragocene podatke koje nam dostavite, budite uvereni da ćemo izuzetno profesionalno i kvalitetno izraditi plan Vašeg biznisa, koji će Vam omogućiti mnoge kasnije prednosti u poslovanju!

Zakažite sastanak sa nama već danas!

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Postovani,
potrebna nam je izrada biznis plana za novootvorenu firmu za proizvodnju kora.
Molim Vas za informacije koja je procedura i da li bi mogli sa Vama da stupimo u kontakt, posto nam se na fiksni broj telefona niko ne javlja?
Hvala unapred,
Biljana Dragic

Odgovori