Gipsarsko molerski radovi Colourfull

Gipsarsko molerski radovi Colourfull

Podaci

Petra Palavičinija 15 Voždovac , Beograd 063/269 051, 063/269 207 http://www.colourfull.co.rs tusevljakzeljko@yahoo.com
ponutosrečetpetsubned
06:30
20:00
06:30
20:00
06:30
20:00
06:30
20:00
06:30
20:00
06:30
20:00
08:00
13:00

O kompaniji

Nakon grubih građevinskih radova, nastupaju oni malo finiji, prilikom kojih zahtevi i kreativnost klijenta u pogledu estetike objekta polako dolaze do punog izražaja.

MOLERSKI, FASADERSKI I GIPSARSKI RADOVI
Raspolažemo atestiranim skelama i obučenim kadrom, sa godinama iskustva, koji će svaku zamisao i nacrt građevinskog projekta fasade, bez problema sprovesti u delo. Rad na fasadi zahteva višefazni pristup, čiji se redosled mora strogo poštovati, kako bi funkcionalnost fasade bila na visokom nivou. Nakon nanošenja bazičnog sloja na spoljašnji zid, vrši se nanošenje završnog sloja, pretežno bavalit fasade, i na kraju pristupamo formiranju spoljašnjeg zida, nanošenju dekorativnog kamena, pločica, ili materijala koji Vi predložite.

Dekorativne i klasične molerske radove držimo u malom prstu. Kompletna ekipa majstora, u svakom trenutku je spremna za izlazak na teren, kako bismo obavili gletovanje, saniranje problema kondenza i pripremili stambeni ili poslovni prostor za krečenje, lepljenje tapeta, i mnoge druge dekorativne tehnike kojima već godinama ukrašavamo mnoge zidove.

Među tim radovima nalaze se i gipsani. Zahvaljujući svojim prirodnim svojstvima, nezapaljivosti i odličnoj izolaciji, gips se pokazao kao nezamenljivi građevinski materijal u mnogim prostorima. Bilo da želite sakriti suvišne kablove gipsanim pregradnim zidom, postići vrhunski estetski efekat skrivenom LED rasvetom na spuštenom plafonu, ili jednostavno odraditi toplotnu izolaciju enterijera, gips je pravo rešenje!

Pozovite nas!

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Ja bih se zaposlio kod vas ako primate radnike. Ja sam moler sa diplomom, radnog iskustva imam 4 godine staza i 2 privatnog rada(ukupno.6 godina), radio sam kao moler u firmi.Jadran a.d sa karaburme

Odgovori