Enterijeri Gips Plus

Enterijeri Gips Plus

Podaci

Bulevar Arsenija Čarnojevića 113 Novi Beograd , Beograd 062/864 40 00 http://www.krecenje-beograd.rs kontakt@krecenje-beograd.rs
ponutosrečetpetsubned
08:00
19:00
08:00
19:00
08:00
19:00
08:00
19:00
08:00
19:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Veliki plus za Vaš enterijer – Gips plus

Adaptaciju i uređenje Vašeg prostora prepustite nama!

Kako je sveopšti trend u građevinarstvu da kompanije objedinjuju gotovo sve delatnosti, a samim tim postaju i konkurentnije na tržištu, preduzeće „Gips plus“ doo težište je stavilo upravo na taj segment. Stoga, nije za zanemariti profil radnika preduzeća koje je u mogućnosti da izvede sve završne građevinske radove, od zidarskih, keramičarskih, sistema suve ugradnje (pregradni zidovi, spušteni plafoni), oblaganje kamenom, lepljenje tapeta, parketarski, stolarski, molersko-farbarski, izvođenje, montaža i ugradnja rasvete, te elektro i vodovodne instalacije, ali i interventne zahvate na električnim i vodovodnim instalacijama i kao kruna svega završne dekorativne radove.

Osluškujući Vaše zahteve, preduzeće “Gips plus” doo je u svoju uslužnu delatnost dodalo i projektovanje i dizajn enterijera, okupljajući tim mladih, kreativnih i iskusnih ljudi.

Pogledajte fotografije naših radova, i pratite nas na našoj Facebook stranici

Komentari

Ostavite odgovor

6 komentara

Postovani…da li postoji solucija zaposljavanja pomocnog radnika…hteo bi da radim i ucim tu vrstu posla…ozbiljan sam i porodican …

Odgovori

Mogu samo da napišem reči hvale za ekipu iz Gips plusa. Angažovali smo ih bez ikakve preporuke, ali našu će zasigurno ubuduće imati.

Odgovori

Kolika je cena krecenja stana od 73 kvadrata zajedno sa struganjem i farbanjem stolarije i radijatora?

Odgovori

Pre mesec dana angažovala sam, po preporuci, majstore iz Gips plusa za krečenje stana, i ja i moja porodica smo vrlo zadovoljni. Posao su odradili brzo i kvalitetno, zidovi su krečeni u dve boje. Nameštaj su adekvatno zaštitili, a po završetku krečenja sve ostavili čisto i na svom mestu, kako su i zatekli. Zadovoljna sam i kvalitetom i cenom usluge i toplo preporučujem Gips plus.

Odgovori

Zanima me cena krecenja stana od 30 kvadrata, 1 zid zut, ostali beLI. hVALA

Odgovori

Cena krečenja Vašeg stana bi bila oko 170 evra sa uračunatim materijalom.