Molerski radovi Saga

Molerski radovi Saga

Podaci

Bulevar Kralja Aleksandra 193B Zvezdara , Beograd 011/382 25 35
063/783 65 69, 063/723 35 64
http://www.moler.com.nu szrsaga@gmail.com

O kompaniji

S.Z.R. „SAGA“ osnovana je 1960. godine, kao logičan sled porodične graditeljske tradicije, koja seže još iz vremena dedova sadašnjeg vlasnika te je napokon, vođena entuzijazmom i hrabrošću, uobličena u privrednu formu. Vlasnik radnje Balmazanu Trajan usudio se da stane na vodeću poziciju radnje, te time prihvatiti, objedinjujući iskustvo i mladost, odgovornosti koje nosi svaki preduzetnik okupivši tim sposobnih i iskusnih ljudi. Vlasnik samostalne zanatske radnje koja se isključivo bavi unutrašnjim završnim radovima gletovanja, krečenja, farbanja i sl. je svojim iskustvom i autoritetom doprineo da radnja dugo opstane isključivo dobrim i kvalitetnim radovima, pri tome vodeći računa da sami klijenti budu zadovoljni. Saga je sastavljena od više majstora i maldih radnika koji svakodnevno dolaze na praksu i uče ovaj ni malo lak, težak i vrlo odgovoran zanat. U ceo naš trud i rad unešena je velika ljubav prema ovom poslu koji obuhvata krečenje, gletovanje i farbanje. O samoj zanatskoj radnji govore zadovoljni klijenti i njihove preporuke u duhu narodne izreke DOBAR GLAS DALEKO SE ČUJE. Saga nikada nije imala reklamaciju na krečenje, gletovanje i ostale radove. Uostalom, duga postojanost ne bi ni bila moguća uz nezadovoljne klijente. Toplo preporučujemo da nas angažujete za krečenje vaših prostorija i lokala i uverite se u neverovatno dobar kvalitet našeg rada koji su deo pobedničkog tima. Srdačnost, pristojnost, profesionalnost, brzina i kvalitet su najbolji pokazatelji naše male ali vredne firme.

Na svaki ozbiljan poziv dolazimo kod Vas i na osnovu tačne mere (nacrta stana, poslovnog prostora) dajemo ponudu BESPLATNO, a ona nije obavezujuća. Nudimo Vam pouzdano i kvalitetno izvođenje radova krečenja, gletovanja i ostalo, tačnost i poštovanje rokova, kao i korišćenje novih trendova, tehnologija i materijala.

Što se tiče samog krečenja, ono se sastoji iz puno delova odnosno faza. Postoji takozvano higijensko krečenje zidova (osvežavanja zidova bojom bez nanošenja gleta). Krečenje može biti poludisperzijom, disperzijom i naravno akrilnim bojama u zavisnosti od želje i potrebe samih klijenata. U zemljama EU odavno se za krečenje ne koristi poludisperzija, pa je i naš savet potecijalnim klijentima da svoj prostor kreče i osvežavaju punom dipserzijom ili akrilnim bojama.
Gletovanje se takođe izvodi u više faza. Klasično gletovanje se radi dva puta i time se ravnaju zidovi i plafoni, a pred krečenje ide šmirglanje zidova i podlogiranje. Gletovanje za akrilne boje se radi u više nanosa same glet mase, a gletuje se od 3-4 puta i posle svake ruke nanošenja glet mase je obavezno šmirglanje. Ovom procedurom se zid dovodi do savršenstva i na kraju ide krečenje akrilnim bojama.

Majstor može samo da preporuči boju pre krečenja, ali ne i to koja će boja biti na samim zidovima. Još jedna bitna stavka koju svako treba da zna da postoje katalozi boja za krečenje i taj katalog poseduje svaki majstor kako bi olakšao klijentima izbor boja. Samo krečenje, odnosno boja, ponekada nije ista kao u katalogu pa se klijentima čini da nije to ta boja… Ne, naprotiv, to jeste ta boja – samo boja na katalogu i boja na samom zidu nije uvek ista. Približno da, ali se retko desi da bude identična, što ponekada može da dovede do nesporazuma. Gletovanje je od izuzetnog značaja za svakog ko radi kompletno krečenje. Kod gletovanja se koriste dve vrste gleta – jedan ze zove Ljiški Glet i on je pretežno za obično krečenje i gletovanje. Carbon beli glet on je uglavnom za lokale i akrilne boje.

Vrlo je važno naglasiti da svako sređuje svoj stan. Ako je stan mračniji, majstor preporučuje svetlije boje, a ako je svetliji stan naravno malo tamnije.
Vodimo računa da mušterije budu zadovoljne i kvalitetom i cenom izvedenih radova (gletovanja, a samim tim i krečenja). Da bi Vam radovi prošli još bezbolnije nudimo svoje usluge čišćenja tako da svoj prostor nalazite u stanju kakvog ste ga predali (kao u zemljama EU po sistemu KLJUČ U RUKE – nađeš čisto, ostavljaš čisto, ali se ta vrsta usluge posebno naplaćuje nezavisno od samih radova). Nadamo se da smo Vam ovim kratkim uvodom olakšali Vaš put u donošenju bitnih odluka, a za sve detaljnije informacije i pitanja uvek Vam stojimo na raspolaganju, nadajući se uspešnoj saradnji. Dobrodošla je svaka Vaša primedba i sugestija jer želimo da budemo još bolji.

Komentari

Ostavite odgovor

2 komentara

Iskreno nisam zadovoljan i necu ih vise zvati ponovo, bilo je to iskustvo koje sam skupo platio u zivotu

Odgovori

lepa priča i nadam se da u beogradu prolazi – ja lično pošto smo iz iste struke to pokušavam da proguram u pančevu ali neide, kada im se ponudi specifikacija izvođenja radova i ostalo što je normalno gledaju me kao bolesnika – nadam se da če se to uskoro promeniti.Želim vam uspešno poslovanje nadam se da čemo se čuti u narednom periodu makar zbog razmene iskustava – pozdrav i uspešnu sezonu vam želim

Odgovori