Omladinska zadruga Beograd

Omladinska zadruga Beograd

Podaci

Palmira Toljatija 5/4 Novi Beograd , Beograd 011/260 01 30
http://www.ozbgd.com direkcija@ozbgd.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
15:00
08:00
15:00
08:00
15:00
08:00
15:00
08:00
15:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Omladinska zadruga Beograd – Inicijativa i angažovanje mladih Novog Beograda početkom 1968. godine pokrenula je osnivanje Omladinske zadruge đaka i studenata, koja je ubrzo počela rad punom parom i društveno angažovala veliki broj omladine. Kao samostalni privredni subjekt, poslujemo od maja 1982. godine i od tada stekla nekoliko stotina hiljada zadovoljnih zadrugara.

Sarađujemo sa velikim brojem poslodavaca, tako da smo svakom članu naše zadruge u mogućnosti da u najkraćem mogućem roku obezbedimo čak nekoliko povoljnih ponuda, među kojima on može odabrati najbolji posao za sebe. Uvek smo na raspolaganju da saslušamo Vaše potrebe i preferencije kako bismo posao obavili na obostrano zadovoljstvo, kako zadrugara tako i poslodavca.

U svakom trenutku raspolažemo sa velikom bazom članova različitih struka i stepena stručnosti, tako da sa poslodavcima različitih delatnosti već duže vreme imamo odličnu saradnju.

Sa zadovoljstvom nudimo sledeće usluge:
• Angažovanje radnika za potrebe obavljanja sezonskih poslova;
• Angažovanje radnika na privremenim i povremenim poslovima;
• Angažovanje radnika usled povećanog obima posla;
• Angažovanje radnika na određeno vreme

KO MOŽE BITI ČLAN ZADRUGE?
Lice angažovano preko naše zadruge može biti učenik, student ili nezaposleno lice starosti od 15 do 30 godina. Za učlanjenje je potrebno da lično dođete u prostorije zadruge i sa sobom ponesete ličnu kartu, potvrdu o statusu (đačku knjižicu, indeks ili radnu knjižicu) i 300 dinara, koliko iznosi godišnja članarina. Za primanje uplata po osnovu radnog angažovanja, neophodno je da imate otvoren tekući račun i štednu knjižicu.

Iskoristite pametno svaki slobodan trenutak. Učlanite se u Omladinsku zadrugu Beograd i pridružite se timu najboljih! Veliki broj naših zadrugara, nakon sezonskog angažovanja, dobio je ponudu za zasnivanje radnog odnosa u kompanijama u kojima su radili na određeno vreme.

Budite i Vi jedan od njih!

Komentari

Ostavite odgovor