Hemijsko čišćenje i krojačke usluge MMD Saška

Hemijsko čišćenje i krojačke usluge MMD Saška

Podaci

Bulevar Arsenija Čarnojevića 76/15 Novi Beograd , Beograd 011/212 97 87
062/541 472, 061/711 54 49
m.m.saska@gmail.com

O kompaniji

Mi smo mnogo više od obične perionice! Svojim predanim radom i iskustvom u ovoj oblasti, u mogućnosti smo da Vam ponudimo širok spektar usluga vezanih za čišćenje i pranje svih vrsta materijala i odevnih predmeta, kao i sve vrste krojačkih usluga. Po veoma povoljnim cenama, nudimo visok kvalitet!

HEMIJSKO ČIŠĆENJE TEPIHA
Proces čišćenja tepiha obavljamo kombinacijom mehaničkih pokreta i upotrebom hemijskog rastvora, najčešće siloksana i perhloretilena. Oba ova sredstva pomažu nam da sa velikom sigurnošću uklonimo sve vrste fleka, masnih, organiskih, itd. Nemate potrebu za brigom oko Vašeg tepiha, jer će naši obučeni radnici potpuno i kvalitetno obaviti posao, bez ikakve mogućnosti da hemijski rastvori oštete i naruše kvalitet tepiha.

ČIŠĆENJE I PRANJE NAMEŠTAJA
Servis MMD Saška opremljen je vrhunskim mašinama i uređajima, uspomoć kojih izlazi u susret domaćinstvima, ali i svim ugostiteljskim objektima. Mi cenimo Vaše vreme, i omogućavamo Vam da već za nekoliko sati uživate u očišćenom i osveženom nameštaju, koji možete vratiti u svoj dom. Nameštaj je spreman za upotrebu već za nekoliko sati. Obratite nam se ukoliko Vam je potrebno:
• čišćenje i pranje zavesa i draperija,
• dubinsko čišćenje tepiha, itisona i etisona,
• usluge pranja i peglanja posteljine, jorgana, jastuka,
• pranje nameštaja i garnitura od različitih materijala – mebl, pliš, somot, prirodna i eko-koža.

ČIŠĆENJE I PRANJE ODEVNIH PREDMETA I AKSESOARA
Nakon završetka sezone, sigurno ćete poželeti da odeću odložite u ormare. Naša topla preporuka je da je pre toga obavezno operete i očistite, iz prostog razloga što se štetočine poput moljaca naročito skupljaju oko masnih fleka. Takođe, najbolje je fleke očistiti neposredno po nastanku, jer svako odlaganje smanjuje mogućnost njenog uklanjanja. U našem servisu dobićete usluge, kao što su:
• čišćenje i pranje venčanica, bundi i krznenih proizvoda, kože, torbi i tkanina,
• pranje i peglanje veša, odeće.

KROJAČKE USLUGE
Otpalo Vam je dugme sa košulje ili se odšio rajfešlus? Preuredili ste dom, ali ne biste da menjate svoj stari tepih ili zavese? Donesite ih našim krojačima, i oni će za Vas odraditi:
• šivenje posteljina i stolnjaka od najkvalitetnijih materijala,
• prepravke, skraćivanje, sužavanje, zamena rajsferšlusa, porubljivanje zavesa i draperija,
• opšivanje i krojenje tepiha, kao i zamenu resa na njima,
• gotove krpe.

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

prosirenje muskih panatlona u struku, koliko kosta?

Odgovori