Perionica veša DMS-TIM

Perionica veša DMS-TIM

Podaci

Bulevar Despota Stefana 200 Palilula , Beograd 064/910 92 02 sofija55@hotmail.com
ponutosrečetpetsubned
07:00
15:00
07:00
15:00
07:00
15:00
07:00
15:00
07:00
15:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Belo treba odvojiti od crnog, šareno i od crnog i od belog. Peškiri, posteljina i veš se peru odvojeno od ostalih stvari, a ne ide ni sve na sve temperature. I nikako ne bi bilo dobro da nova svilena bluza bude upropašćena prilikom pranja. A tek kad dođe do peglanja…

Da vam ovo uputstvo ne bi zadavalo glavobolju svakog dana, perionica veša DMS – TIM vrši uslugu pranja, sušenja i peglanja veša, a na raspolaganju vam je i usluga hemijskog čišćenja.

 

Perionica veša DMS TIM Beograd

 

Istina je da mnogi uživaju u obavljanju kućnih poslova, ali svesni smo i toga da je nekada zaista teško postići sve. Dan, ipak, ima samo 24 sata, a treba otići na posao, po decu, skuvati ručak, obaviti kupovinu, ili sastančiti po ceo dan, a nekada treba i da odspavamo. A gde su tu prijatelji? I zato smo, u želji da vam olakšamo makar jednu sferu života, otvorili perionicu, jer svaki dan treba da započne čistim, mirišljavim i uredno ispeglanim vešom.

Ne možemo baš u sve da se umešamo, niti smo za sve stručni. Recimo, ručak bi nam sigurno zagoreo, ali kada su u pitanju pranje i peglanje, tu zaista znamo šta radimo. Možemo da pomognemo i oko hemijskog čišćenja. I nije nam važno da li ste sami, ili donosite da se opere za celu porodicu ili firmu. Vršimo sve usluge vezane za ovu delatnost, a činjenica da su nam poverenje poklonili, kako pojedinici, tako i mnoge firme, kafići, restorani i hosteli, najbolje govori o našem kvalitetu.

Lako ćete nas pronaći. Svi znaju gde je Bulevar despota Stefana. Tu smo, baš tu u broju 202. Samo nemojte da zaboravite nešto da ponesete, čisto da se ne biste vraćali, mada smo tu svakog radnog dana i subotom. Pobrinućemo se oko svega, uključujući i za to da svaka mrlja nestane sa vaše odeće, baš kao što bi to uradile svaka mama ili baka, jer čisto je za nas jedino merodavno da je posao obavljen kako treba.

Perionica veša DMS TIM Beograd

USLUGE

Uvek smo otvoreni za sve vrste dogovora, a u našoj perionici uvek možete dobiti sledeće usluge:

  • Pranje i sušenje veša
  • Peglanje veša
  • Dečiji program
  • Sportski program
  • Hemijsko čišćenje

PRANJE I SUŠENJE VEŠA

Kao što smo rekli, znamo da je nekada sve teško postići, a možda jednostavno i ne volite da se bavite pranjem. Istini za volju, odvajanje boja i vrsta veša ume da bude malo naporno. Pa onda nemate dovoljno da napunte mašinu, ili greškom spojite tkanine koje nikada ne treba prati na istoj temperaturi. Posle bude više štete nego koristi. Zato je i bolje posao prepustiti profesionalcima i stručnjacima u toj oblasti. Upravo zbog toga i jesmo tu. Na vama je samo da nam donesete ono što je za pranje, a mi ćemo sve ostalo. Sve ćete, vrlo brzo, dobiti nazad, čisto, mirišljavo, ispeglano i, naravno, složeno. Taman dok skoknete na kafu sa drugaricom, ili važan poslovni sastanak.

 

PEGLANJE VEŠA

Obavljamo ga u najsavremenijim mašinama za peglanje u zavisnosti od vrste tkanine koju je neophodno tretirati. Neki veš tretiramo valjcima, a neki, podrazumeva se, ručnim peglama. Ali krajnji rezultat je onaj koji je, verujemo, vama potreban – sve bude ispeglano „pod konac“.

 

DEČIJI PROGRAM

Ta mala, draga i nežna bića zaslužuju, ali nekada i zahtevaju posebnu pažnju. I mi smo toga apsolutno svesni. Dečiji veš tretiramo hipoalergijskim blagim sredstvima za pranje veša. Ne želimo da rizikujemo da njihovoj nežnoj koži zasmeta deterdžent, jer želimo da se u svojoj odeći uvek osećaju prijatno. Budite bez brige, njihov veš je u sigurnim rukama.

 

Perionica veša DMS TIM Beograd

 

SPORTSKI PROGRAM

Strogo vodimo računa o načinu i programima pranja, a budite uvereni da vašoj odeći u našoj perionici ne može ništa da se dogodi. Sportska oprema ume da bude izuzetno osetljiva. Vi se ne opterećujte, mi ćemo sve završiti umesto vas i sve vam isporučiti čisto tačno na vreme.

 

HEMIJSKO ČIŠĆENJE

Nekada je odeću neophodno tretirati hemijski, kako bi se uklonile sve fleke, a da ona ostane neoštećena. Hemikalijama rukujemo sa posebnom pažnjom, tako da možete biti u potpunosti uvereni da će sa njom sve biti u najboljem redu. Vodimo računa i o zaštiti životne okoline, a otpadni materijal ne bacamo, već recikliramo.

 

DOLAZAK I DOSTAVA

Želeli smo da se pobrinemo da zaista budete što rasterećeniji, pa smo tako obezbedili uslugu dolaska i dostave veša. Potrebno je samo da nas pozovete i neko iz našeg tima će doći da veš od vas preuzme, a na kućnu ili željenu adresu će vam biti vraćen već 24 sata kasnije.

 

Perionica veša DMS TIM Beograd

 

Ko su naši klijenti?

Studenti, samci, porodice, kafići, firme, restorani, vrtići, školske i predškolske ustanove i, naravno, vi.

Otvoreni smo za sve predloge i vrste saradnje, a svaku količinu veša tretiramo sa podjednakom pažnjom.

 

Imate stan na dan ili hostel?

Ukoliko ste vlasnik stana koji izdajete na dnevnom ili nedeljnom nivou, apartmana ili hostela, prilično smo sigurni da smo vam potrebni. Da nas ne shvatite pogrešno, svaka čast ako sve sami obavljate, ali znamo koliko sopstveni biznis zahteva trud i vreme, koje nam često nedostaje. Menjanje posteljine na dnevnom i nedeljnom nivou možda nije zahtevno u startu, ali znate i sami da, gde ima gostiju ima i prljave posteljine, pa, ukoliko poželite da olakšate sebi, ne zaboravite da mi, bez problema, peremo „za vojsku“. Tačni smo, pouzdani, sigurni i, ono što vam je, verujemo, bitno – povoljni.

 

Šta koristimo?

Kvalitet nam je važan i zato za rad biramo samo najbolje. Koristimo isključivo tehnologiju poznatih proizvođača, kao što su Ipso i Meile, a naši proizvodi, specijalno proizvedeni za profesionalno čišćenje veša, stižu direktno iz Nemačke. Ništa ne prepuštamo slučaju, a ponajmanje nešto vaše, pa ćemo tako vaš veš tretirati samo vrhunskim preparatima.

U slučaju da smo nešto izostavili, stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Svratite do nas ili nas pozovite, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Komentari

Ostavite odgovor