Pogrebne usluge Flor

Pogrebne usluge Flor

Podaci

Vukasovićeva 36 Rakovica , Beograd 064/658 49 03 http://www.pogrebneusluge.info aventura06doo@yahoo.com

O kompaniji

Zahvaljujući kvalitetu naših usluga postali smo jedni od lidera u pružanju pogrebnih usluga na području Beograda. Cilj nam je da pogrebne usluge podignemo na što viši nivo i time omogućimo ožalošćenima da dragu osobu isprate na što dostojanstveniji način.
Mi vam nudimo kompletne pogrebne usluge sa vašim minimalnim angažovanjem. Nećete morati da napuštate svoju porodicu ili svoje redovne obaveze jer ćemo mi doći do vas i preuzeti sve obaveze oko organizovanja i sprovđenja pogreba.

Usluge
– Dolazak referenta na vašu adresu po pozivu
– Ugovaranje termina pogreba i ispraćaja
– Kupovina grobnog mesta
– Prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu
– Prodaja kompletne pogrebne opreme
– Oblačenje pokojnika
– Pribavljanje kompletne dokumentacije i regulisanje administrativnih obaveza
– Štampanje umrlica i objava čitulja u dnevnim novinama
– Organizovanje prevoza ožalošćenih članova porodice

Prevoz pokojnika
Naše preduzeće se bavi i prevozom umrlih lica u zemlji i inostranstvu. Prevoz umrlih lica obavlja se vozilom sa specijalnom namenom za tu vrstu delatnosti prema članu zakona o komunalnim delatnostima koja su u vezi sa pogrebnim uslugama. U mogućnosti smo da polazak na destinaciju umrlog lica organizujemo za svega 45 minuta.
Naše višegodišnje iskustvo služi kao garancija kvaliteta naših usluga. Prevoz umrlih lica obavljamo brzo i efikasno, bez obzira na lokaciju, odnosno geografsku udaljenost. Cena prevoza zavisi od udaljenosti pokojnika i meri se u kilometrima. Cena jednog kilometara respektivno opada u zavisnosti od daljine preminulog, to jest što je veća kilometraža cena po pređenom kilometru je manja.
Ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa prevozom pokojnika ili želite da se raspitate o zemljama koje obuhvatamo i cenama prevoza slobodno nas kontaktirajte na date telefone.

Pogrebna Oprema
U ponudi imamo veliki broj proizvoda kao što su kovčezi, polukovčezi, sarkofazi, razne garniture, krstovi i cvetni aranžmani. Svi naši proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih materijala i zadovoljavaju najviše svetske standarde.
– Kovčezi
– Garniture
– Krstovi

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Dobro vece!
Izmedj ostalih i Vas mi odabrao internet i zamolio bi Vas za preciznom informacijom o Vasim uslugama. Npr. imam (imacu) pokojnika koga treba sahraniti u rodnom selu koje je oko100-tinjak km od Beograda. Trebami kompletan troskovnik od preuzimanja polojnika i transport do seoskog groblja. Sta je sve u Vasem popisu poslova a sta ja trebam uraditi. Ja zivim u BiH i tamo znam ali tu ne znam i previse je administracije i zato mi ponudite popis poslova i troskovnik. Hvala!!

Odgovori