Servis bele tehnike Bim Elektro

Servis bele tehnike Bim Elektro

Podaci

Bulevar JNA 53 Voždovac , Beograd 011/411 20 54
064/140 73 97
https://www.bimelektro.com servis@bimelektro.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Svi odlično znamo da su potrebni čelični živci kada se pokvari neki od uređaja bele tehnike, jer popravka podrazumeva čitav proces koji nikoga od nas ne raduje – traženje majstora, zvanje, zakazivanje… A najčešće nam je taj uređaj svakodnevno potreban, pa nam je i 24 sata čekanja dugo kao mesec.

 

Baš sad Vam se pokvario frižider ili veš mašina i treba Vam, naravno, što hitnija usluga i osposobljavanje aparata? Srećom, ne morate više gubiti živce – servis bele tehnike BIM ELEKTRO u tom slučaju je Vaš spas!

 

Servis bele tehnike Bim Elektro Beograd

 

 

Ovaj stručni servis osnovan je 2013. godine i zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i profesionalnom timu zaposlenih pruža najkvalitetnije usluge servisiranja bele tehnike, i to na teritoriji Beograda i Obrenovca.

 

Ono što je najvažnije – kvar na uređaju će u najkraćem roku biti otklonjen, a kako bi profesionalni tim izašao na teren i „spasio“ Vas muka, potrebno je samo da pozovete.

 

USLUGE

 

Servisiranje svih brendova:

– frižidera

– šporeta

– bojlera

– zamrzivača

– veš mašina

– sudo-mašina

– sušara.

 

Ukoliko se vrši popravka Vašeg uređaja, izlazak na teren je besplatan.

 

BRZINA, EFIKASNOST I KVALITET

 

Nakon što stručnjaci dođu na Vašu adresu, pitaćete se sa kakvim delovima rade i koliki će biti vek popravljenog uređaja. Ni tu nema potrebe za brigom, jer se prilikom popravke svih uređaja koriste najsavremeniji uređaji i originalni rezervni delovi.

 

Dakle, slobodno stanite na kraj ovakvim mukama, jer ćete uz stručnu pomoć servisa BIM ELEKTRO zaboraviti da Vam je uređaj i bio pokvaren!

Komentari

Ostavite odgovor