Servis bele tehnike Frigo In

Servis bele tehnike Frigo In

Podaci

Drage Spasić 10 Čukarica , Beograd 011/236 11 40
064/583 50 01
https://frigoin.com frigo.in@hotmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
Ne
Radi

O kompaniji

Kupili ste idealan frižider, zamrzivač ili veš mašinu i neki od tih aparata je jednostavno prestao da radi? Jasno vam je da je popravka neophodna, ali ne biste ni da je prepustite bilo kome. Na sve to treba i da odaberete klima-uređaj za svoj dom i pronađete nekoga ko će izvršiti montažu. Bilo bi idealno kada bi jedna „kuća“ mogla da brine o svemu tome.

Servis bele tehnike Frigo IN pobrinuće se za svu vašu belu tehniku, ali i za klima-uređaje

 

Servis bele tehnike Frigo In Beograd

 

Bela tehnika je dragocenost svakog doma i teško da bismo bez nje mogli da funkcionišemo. Zato i znamo koliko je važno imati nekog pouzdanog ko može da reši problem, onda kada se on pojavi. Želeći da vam ponudimo najbolju moguću „negu“ za vaše aparate, ali i klima-uređaje, davnih dana smo otvorili servis i oformili naš mali tim.
Nalazimo se na Čukarici, a do nas se prilično lako dolazi. Na raspolaganju su vam i kontakt telefoni, pa uvek možete da nas pozovete ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu u vezi sa uslugama koje pružamo i koje su vam potrebne.
Pored servisiranja bele tehnike, specijalnost su nam i klima-uređaji, pa ćemo vam tako rado pomoći da odaberete najbolji za vaš dom, a naši stručnjaci će bez problema obaviti i neophodnu montažu. Naravno, ne zaboravite i redovne servise koji su važni, kako zbog kvaliteta rada klime, tako i zbog zdravlja.

 

Usluge

U našem servisu možete dobiti usluge servisa i popravke:

– frižidera
– zamrzivača
– veš mašina
– sudo mašina
– šporeta
– klima uređaja

 

Servis bele tehnike Frigo In Beograd

 

Servis bele tehnike

Imamo sve što vam je potrebno – obiman lager originalnih rezervnih delova, i, što je najvažnije, odlične dijagnostičare i servisere koji će brzo utvrditi poreklo kvara, a zatim se pobrinuti i da kvar bude uklonjen u najkraćem mogućem roku. Naravno, sve to po apsolutno najpovoljnijim cenama. Ono što je takođe važno da znate jeste da servisiramo belu tehniku najpoznatijih domaćih i svetskih brendova, pa tako nema potrebe da brinete oko toga da li ćemo moći da se pobrinemo za vaš uređaj. Vaše je samo da nas pozovete, a naš tim dolazi na bilo koju lokaciju na teritoriji grada Beograda. Na sve naše usluge dobijate garanciju, a kad smo kod garancije – servisiramo i popravljamo uređaje van garantnog roka.

 

Klima-uređaji

Možete li da zamislite život bez klima-uređaja? Ne bismo ni mogli, pogotovo tokom vrelih letnjih dana kada temperatura ume da pređe i 40 stepeni. Tim danima je, čini nam se, klima-uređaj jedan od najvažnijih svima nama. Naravno, njegovu moć niko ne bi trebalo da potceni ni tokom zimskih dana, kada će bez problema zagrejati prostoriju u kojoj boravite.
Ono što je pri odabiru klima-uređaja najvažnije jestu kvalitet, kao i jačina samog uređaja koja bi trebalo da bude prilagođena vašoj stambenoj jedinici. Ukoliko znate šta vam treba – odlično, ali ukoliko niste sigurni ili ne možete da procenite, budite slobodni da se konsultujete sa nama, jer mi ćemo sigurno znati.

Bavimo se prodajom, montažom, popravkom i servisiranjem klima-uređaja, a u ponudi imamo najkvalitetnije brendove kao što su:

– Midea
– LG
– Galanz
– Venting
– VOX
– AUX

Dugogodišnje iskustvo u radu sa njima garant su neophodnog znanja u obavljanju širokog spektra poslova u vezi sa ovim uređajima, što znači da možete da bude potpuno bezbrižni, jer će vaša klima biti u pravim rukama.
Na svaki kupljeni klima-uređaj dobijate garanciju u trajanju od sedam godina, uz uslov godišnjeg servisiranja klime.
Na poziv dolazimo na vašu kućnu adresu, a budite uvereni da će se naš tim pobrinuti da posao bude obavljen u najkraćem mogućem roku.

Komentari

Ostavite odgovor