Servis mobilnih telefona Doktor Mobil

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil

Podaci

Kralja Milana 15 Vračar , Beograd 011/402 26 11
https://www.servismobilnihtelefona.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
10:00
14:00
Ne
Radi

O kompaniji

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil pruža usluge servisa svih mobilnih telefona. Bilo da je reč o hardverskom ili softverskom kvaru – doktori za mobilne su tu da Vam pomognu.

Na svaki servis, kao i na ugrađeni deo, obezbeđena je garancija.

 

Zamena stakla ekrana na iPhone i Samsung telefonima

Doktor Mobil servis mobilnih telefona vrši fabričku reparaciju stakla ekrana na Samsung telefonima – zamena stakla na telefonu – koja podrazumeva zamenu napuklog stakla na Samsung Edge telefonima sa zakrivljenim ekranom, kao i na ostalim Samsung telefonima sa ravnim ekranima.

 

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil Beograd

 

Dekodiranje mobilnih telefona – otključavanje telefona za sve mreže

Dekodiranje se obavlja preko fabričkih kodova, bez gubitka garancije i podataka. Drugi način, u našem servisu, je pomoću servisnih alata. Dekodiranje mobilnih telefona Samsung, iPhone, Huawei, Sony itd.

 

Zamena baterije na mobilnim telefonima sa integrisanom baterijom

Ako primetite da se baterija na Vašem mobilnom telefonu pri uobičajenom intenzitetu korišćenja vrlo brzo prazni, to je pouzdan znak da joj je potrebna zamena novom.

 

zamena-baterije-na-mobilnom-telefonu-doktor-mobil

 

 Servis iPhone telefona – popravka svih iPhone telefona

Sve popravke na iPhone telefonima od zamene baterije, konektora punjenja, zamene slomljenog prednjeg i zadnjeg stakla, do zamene komplet ekrana ili kućišta, kao i dekodiranje iPhone telefona.

 

Servis Samsung telefona – popravka svih Samsung telefona

Samsung je sigurno najpopularniji brend što se tiče mobilnih uređaja u Srbiji. Popravka svih Samsung telefona od najnovijih sa zakrivljenim Edge ekranima do starijih modela.

 

Servis Huawei telefona – popravka svih Huawei telefona

Popravka svih vrsta kvarova na Huawei mobilnim telefonima. Vršimo zamenu ekrana, konektora punjenja, baterije i ostale popravke na najnovijim Huawei modelima, kao i svim ostalim.

 

otkljucavanje-iphone-doktor-mobil-beograd

 

Popravka matične ploče

Radimo zamenu IC čipova na iPhone telefonima, zamena U2 IC čipa, zamena WiFi IC, audio IC, power IC, light IC i ostale zamene čipova i servis matičnih ploča.

 

 

Komentari

Ostavite odgovor