Agencija za prevođenje Calluna

Agencija za prevođenje Calluna

Podaci

Jurija Gagarina 102/71 (Blok 62) Novi Beograd , Beograd 064/162 81 44 calluna_prevodi@yahoo.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Agencija za prevođenje Calluna – Svoje poverenje već nam je ukazao veliki broj fizičkih lica, kao i institucija u našoj zemlji, sa kojima imamo odličnu saradnju, ali mi ne nameravamo tu da stanemo. Posedujemo zavidno iskustvo u oblasti prevodilačke delatnosti, i odličnu saradnju da velikim brojem fizičkih lica, kao i institucija u našoj zemlji.

O NAMA – Započeli smo sa radom, sada već davne 2005. godine, i svojim predanim i kvalitetnim radom ubrzo smo se izdvojili od ostalih. Okupljamo naučne i stručne prevodioce, sa 20 godina iskustva u prevodilačkim poslovima, kao i visokim nivoom znanja i veštine za stilski ispravno i jasno izražavanje i prevod nekog teksta.

Predani smo onome što radimo i potpuni perfekcionisti u svom poslu. Sve to zarad potpunog zadovoljstva svakog našeg klijenta.

NAŠE USLUGE – Za potrebe obavljanja stručnih prevoda sa stranih jezika, pružamo uslugu za koju garantujemo brzinu i kvalitetet, i sve to po cenama izuzetno pristupačnim za uslove na našem tržištu.

U svakom trenutku nam se možete obratiti i za potrebe pisanog i usmenog prevođenja, kao i kada vam je neophodan konsekutivni prevodilac. Za razliku od simultanog prevođenja, kod konsekutivnog prevođenja, naši prevodioci poseduju to umeće i iskustvo da saslušaju duže ili kraće usmeno izlaganje i potom na stilski i gramatički precizan način izrečeno i prevedu.

Takođe, za potrebe predavanja ličnih dokumenata inostranim licima ili istupanje pred stranim sudom, biće Vam neophodan sudski tumač! Ovlašćeni smo sudski tumači za engleski, slovački i nemački jezik. Apsolutna diskrecija svih podataka u tim dokumentima je zagarantovana!

Uverite se u naš kvalitet, kontaktirajte nas!

Komentari

Ostavite odgovor