Tapetarske usluge Boban

Tapetarske usluge Boban

Podaci

Nikole Grulovića 1b Zvezdara , Beograd 064/123 78 35, 062/182 17 68 http://www.facebook.com/tapetar.boban majstorbob16@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
09:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Ukoliko odlučite da svom starom nameštaju date novi sjaj, ali da u isto vreme zadržite stil vremena iz koga on potiče, obratite se nama. Raspolažemo širokim izborom štofova, eko kože, kože i ostalog repro materijala, i dugogodišnjim iskustvom kada je u pitanju delatnost presvlačenja, prepravke i restauracije nameštaja.

Kvalitet i povoljne cene, kod nas idu jedno sa drugim. Pozovite nas, i potpuno besplatno izlazimo na teren, kako bismo na licu mesta procenili složenost radova, i saslušali Vaše predloge u pogledu budućeg izgleda nameštaja i štofa koji biste voleli da se na njemu nađe.

Vaš dvosed Vas je dosta godina služio, ali su te godine ostavile traga upravo na njemu? Javite se, i izvršićemo zamenu postojećeg tapacirunga štofom po Vašem izboru. Jedna od češćih „boljki“ nameštaja koje danas koristimo jeste i dotrajali sunđer. U ponudi imamo sunđere različitih tvrdoća, odn. gustina, prilagođenih Vašem telu i udobnom boravku. Ukoliko želite svom starom nameštaju dati dozu elegantnosti i dodati neki novi detalj, predlažemo neke ukrasne elemente, poput ukrasnih eksera i traka.

Po Vašoj želji, uz nameštaj možete uklopiti i neki od pratećih elemenata, kao što su npr. dušeci, navlake ili samo jastuci.

Ističemo da nama možete poveriti dotrajali i oštećeni komad nameštaja na prepravku. Toj vrsti radova pristupamo veoma stručno, i nameštaj rastavljamo na delove, i veoma precizno uočavamo problematični deo, koji tretiramo, i dajemo mu visok nivo trajnosti, kako bi Vas služio još mnongo godina.

Nemojte bacati svoj stari stilski nameštaj. Obratite se nama i mi ćemo po veoma povoljnim cenama, izvršiti procenu radova i restaurirati ga, kako bi zadržao svoju umetničku vrednost. Bilo da se radi o popuštanju konstrukcije samog komada nameštaja, propadanju sunđera ili štofa, nema dileme da ćemo to odraditi veoma kvalitetno. U radu koristimo i vatelin, tanko punjenje nalik vati, veoma popularno prilikom punjenja dušeka i nameštaja kome je udobnost sedenja veoma bitna tačka.

Na Vama je samo da nas pozovete, i već nakon kratkog vremenskog perioda ponovo uživate u udobnosti novog-starog nameštaja.

Komentari

Ostavite odgovor