Tepih servis Živanović

Tepih servis Živanović

Podaci

Mihaila Bulgakova 50v (okretnica 27E) Mirijevo , Beograd 011/742 32 45
063/108 64 34
http://www.tepihserviszivanovic.rs tepihserviszivanovic@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
Ne
Radi

O kompaniji

16 godina sa vama…

Čisti podovi su čist dom

Za čist dom, najvažniji su čisti podovi. Tepih servis “Živanović” se već 16 godina trudi da svojim klijentima pruži kvalitetnu i brzu uslugu po pristupačnoj ceni. Upotrebom profesionalnih mašina i najkvalitetnijih šampona na našem tržištu, obezbeđujemo najkvalitetniju uslugu.

U tepih servisu “Živanović” na Mirijevu možete dobiti sve usluge čišćenja i pranja tepiha, kao i tvrdih podova. Naša terenska služba, mobilna je na celoj teritoriji Beograda, tako da smo u mogućnosti da Vam u kratkom vremenskom roku izađemo u susret.
– Tepihe uzimamo i vraćamo posle čišćenja.
– Tvrde podove čistimo na lokaciji po želji klijenta.
– Menjamo i opšivamo rese na Vašim tepisima.
– Mi smo tu da Vaši tepisi i tvrdi podovi budu kao novi.

Česta pitanja

Kako se peru tepisi?
Vaše tepihe peremo isključivo profesionalnim mašinama i što je još važnije isključivo šamponima proverenih proizvođača.

Gde se pere nameštaj i koliko brzo je suv?
Meblirani nameštaj peremo na licu mesta u Vašem domu ili kod nas ukoliko ga je moguće preneti. Nakon dubinskog pranja i usisavanja, u nameštaju ostaje samo mala količina tečnosti tako da je nameštaj suv istog ili sledećeg dana.

Da li se bacaju tepisi ako se rese iskidaju?
Stari tepih nema potrebe bacati ako su rese na njemu oštećene. U našem tepih servisu radimo zamenu resa i opšivanje tepiha.

Zašto dubinsko pranje enterijera vozila?
Za razliku od Vašeg doma, Vaš auto je stalno na ulici. Svakodnevna upotreba vozila, konzumiranje hrane u vozilu kao i pušenje unutar vozila čine Vaš enterijer izrazito prljavim čak i kada se to ne vidi. Dubinskim pranjem iz sedišta i tapacirunga mogu se izvući sve nečistoće i neprijatni mirisi.

Da li se tepisi peru i zimi?
Kako se Vaši tepisi prljaju i zimi i leti, naš tepih servis opremljen je komorom za sušenje tepiha tako da i zimi Vaš tepih bude suv i vraćen u roku od par dana.

Da li perete dečija kolica?
Dečija kolica peremo ručno, sa puno pažnje i sa antialergijskim i antibakterijskim prirodnim šamponima. Nakon pranja, vaša kolica zasijaće punim sjajem!

Ekološki šamponi?
Da, moguće je!
Prljav i neuredan dom može imati nepovoljne uticaje na Vaše zdravlje. Čist i uredan dom, baš kao i lična higijena i čista odeća, sastavni su deo naših života.
Tepih servis “Živanović” u svom radu koristi isključivo proizvode renomiranih svetskih proizvođača, pa tako već dugi niz godina kao osnovna sredstva za pranje i čišćenje koristi hemije proizvođača PRAMOL!

Komentari

Ostavite odgovor