Tepih servis Beograd

Tepih servis Beograd

Podaci

Dušana Srezojevića 4 Zvezdara , Beograd 011/309 93 99, 011/346 73 57
066/861 85 11
https://www.facebook.com/tepihservisBeograd011/?fref=ts tepihservisbeograd011@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
Ne
Radi

O kompaniji

Među najprljavije površine u svakoj prostoriji definitivno spadaju i tepisi. Izuzimajući one vidljive nećistoće, koje lakše ili teže uklonimo, tu su i one mikroskopski male, gotovo nemoguće za temeljno uklanjanje. Korišćenjem običnih sredstava, koje viđamo na TV-u najčešće, te nečistoće samo još dublje bivaju utrljane u tepih. Ne treba zaboraviti ni nameštaj, ali ni sedišta automobila…
Zato taj posao treba prepustiti profesionalcima!

O NAMA
Temeljno čista reputacija, koju godinama gajimo, daje nam za pravo da tvrdimo da se nalazimo u samom vrhu tepih servisa u gradu. Vrhunski kvalitet, uz poštovanje klijenta i njegovog vremena i sve to po izuzetno pristupačnim cenama – to su naši prioriteti.

PRANJE TEPIHA
Svi naši klijenti redovno nam dolaze, iako žive na drugom delu grada, što dodatno potvrđuje naš kvalitet i iskustvo profesionalaca u našem timu. Svoje tepihe kod nas možete oprati već po ceni od 150 dinara po kvadratnom metru.
U radu koristimo samo proverena sredstva za čišćenje, koja dubinski prodiru i uklanjaju sve nečistoće, za sobom ostavljajući svež i prijatan miris. Nakon višefaznog procesa pranja, tepisi se suše u specijalnoj komori, koja uklanja svu vlagu i sprečava nastanak plesni ili buđe.
Biće nam zadovoljstvo da Vam ponudimo i uslugu besplatne zamene resa na tepihu, kao i njegovo opšivanje, kako bi Vaš tepih u potpunosti poprimio izgled kao da je tek izašao iz prodavnice.
Bez obzira na količinu opranih tepiha, svima Vama nudimo uslugu BESPLATNOG prevoza na kućnu adresu.

DUBINSKO PRANJE NAMEŠTAJA I AUTOMOBILA
Za Vašu udobnu i prijatnu vožnju, čista preporuka je dubinsko pranje automobila! Dug boravak u autu ili jednostavno prisustvo male dece, dovoljni su pa da Vas u autu sačeka nekoliko fleka i poneki papirić od čokolade. Ništa što jedno dubinsko pranje u našem servisu ne može da reši! Već za 1500 dinara temeljno očistite sedišta i tapacirunge, a za samo 200 dinara, puškiranjem očistite spoljašnjost svog četvorotočkaša.

Da ne zaboravimo! Osim tepiha, u našem servisu obavljamo i uslugu dubinskog pranja nameštaja (6 sednih mesta) za samo 1500 dinara i Vašem životnom prostoru pružamo kompletan osećaj svežine i čistoće!
Radujemo se saradnji sa Vama!

Komentari

Ostavite odgovor