Tepih servis Mančić

Tepih servis Mančić

Podaci

Nadežde Petrović 50 Dobanovci , Beograd 069/243 44 34, 069/650 792 ivica.mancic@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Tepih servis Mančić u Dobanovcima, Zemunu, Zvezdari i Novom Beogradu.

Tu smo da učinimo da Vaš dom i Vaš automobil zasijaju u punom sjaju, i to radimo izuzetno efikasno, stručno i povoljno! Usluge koje Vam nudimo su sledeće:
– pranje tepiha
– dubinsko pranje nameštaja
– dubinsko pranje dušeka
– dubinsko pranje automobila, kombija i kamiona
– opšivanje i zamena resa
– centrifugalno ispiranje
– centrifugalno mokro pranje
– centrifugalno suvo pranje

Dubinsko pranje Mančić Vam pruža usluge dubinskog pranja automobila, nameštaja i tepiha po najpovoljnijim cenama. U radu koristimo isključivo najsavremeniju tehnologiju i najkvalitetniju hemiju koja u kombinaciji sa našim iskustvom, stručnim i detaljnim radom rezultira besprekornom čistoćom i visokim kvalitetom usluge.

Zašto bi davali novac na kompletno presvlačenje nameštaja, kada je moguće dati mnogo manje novca, i uz naše usluge pranja učiniti da on izgleda kao nov! Koliko god se trudili da svoj nameštaj održavate, ribate i četkate znate da je nemoguće otkloniti prašinu i grinje koje su duboko zavučene u vlakna garniture, dušeka, tepiha…

Iz tog razloga uvek preporučujemo naše dubinsko pranje kao jedini garant da ćete tako ne samo otkloniti površinske mrlje i fleke, nego se apsolutno rešiti svih bakterija, grinja, prašine, neprijatnih mirisa i dlaka kućnih ljubimaca iz Vašeg nameštaja, dušeka i tepiha. Hemija koju koristimo pri pranju je potpuno neškodljiva po okolinu i zdravlje ljudi, pri čemu površine ostavlja savršeno čistim i mirisnim.

Tepih servis Mančić pored navedenog pruža i usluge dubinskog pranja automobila, kamiona i kombija.

Dolazak na kućnu adresu je besplatan!

Komentari

Ostavite odgovor