Tepih servis Rentiko Karcher

Tepih servis Rentiko Karcher

Podaci

Vojvode Stepe 121 Voždovac , Beograd 011/249 55 62
063/807 19 49, 065/241 13 63
http://www.rentikoservis.com

O kompaniji

O nama
Jedinstvena agencija za pružanje usluga u sistemu brzog, efikasnog čišćenja kao i dubinskog pranja unutrašnjosti Vašeg automobila, nameštaja i podnih površina garantujući Vam kvalitet KARCHER Super System–a i CIMAX-a kao i mnogobrojni zadovoljni korisnici koji već dugi niz godina koriste naše usluge.
Održavajte svoj luksuz urednim i besprekornim u odnosu na druge. Posvetite pažnju negujući i održavajući svoj stambeni, poslovni i radni prostor, učinite prijatnijim i lepšim Vašu okolinu i neka Vaš ambijent ponovo zablista.

Delatnost:
– Rentiranje mašina
– Pranje i čišćenje podnih prekrivača i površina
– Zamena resa
– Opšivanje tepiha
– Dubinsko čišćenje nameštaja
– Dubinsko čišćenje unutrašnjosti automobila

Dostava na kućnu adresu kao i mogućnost našeg kompletnog angažovanja.

Rentiranje mašina
Mogućnost iznajmljivanja mašina za dubinsko pranje Vašeg nameštaja, automobila kao i svih podnih površina za Vas i Vaše prijatelje. Budite sam svoj “majstor” i uverićete se kako sva nečistoća nestaje pred Vašim očima. Višegodisnje neadekvatno prebrisavanje prašine ima za posledicu taloge prašine koja je duboko utisnuta u unutrašnjost materijala pa samim tim već dokazano štetna po zdravlje i onom novom daje izgled starog i neurednog. Uz pomoć profesionalnih i lako primenljivih mašina bicete zadovoljni rezultatima vrhunske čistoće. Višestruka isplativost u pogledu održanja higijene i kvaliteta Vašeg nameštaja, unutrašnjosti automobila i svega onog što odaje sliku Vašeg stila života i navika.

Za sve one koji nisu u mogućnosti da sami budu svoj “majstor” na raspolaganju Vam je naš tim ljudi koji će ceo posao obaviti umesto Vas.

Vrste mašina (svojstva)
CIMEX3 Disk četkara sa 3 posebne četke koje rade ne principu raščešljavanja taknine na Vašem tepihu tako da pena dopire do najdubljeg tkanja Vašeg tepiha i ostavlja mogućnost kvalitetnog odstranjivanja nečistoće iz njega. Pogodna i za poliranje mermerno-granitnih površina.

Prečnik diska 38cm i 48cm pogodne za veće površine.

– Hidrousisivači
– Ekstrakcione mašine KÄRCHER Super System
– Eko šamponi sa mirisom zelene jabuke, limuna i borovine (zaštita od grinja i moljaca)

Dodatne usluge
Pranje i čišćenje podnih prekrivača i površina
Bilo da ste vlasnik domaćinstva, bavite se ugostiteljstvom ili samo zahtevate da se u Vašem poslovanju sve obavlja besprekorno ostavite dobar utisak Vašim objektom koji ce biti predmet tuđe pažnje po svojoj lepoti, komforu i pristojnosti, a samim tim i po Vašoj profesionalnosti.
– generalno čišćenje poslovnih i stambenih objekata
– mašinsko pranje vinaks (plastificiranih) podnih obloga
– mašinsko pranje mermernih i granitnih keramičkih podnih površina

Zamena resa i opšivanje tepiha
Nismo svi u mogućnosti da dotrajale stvari zamenjujemo novim, stoga Vam nudimo mogućnost da zadržite svoj tepih a da pritom on dobije potpuno novi sjaj i povrati pređašnju lepotu.

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Postovani,da li moze kod vas da se kupi plovna ili nova CIMAX3 disk cetkara,po kojoj ceni?Da li servisirate masine kupljene kod vas?Koliko iznosi mesecno iznajmljivanje komplet masina za dubinsko pranje tepiha?
Srdacan pozdrav iz Indjije.

Odgovori