Prevoz peska, šljunka i šuta Mladen Drača

Prevoz peska, šljunka i šuta Mladen Drača

Podaci

Beograd 011/228 93 11
064/357 34 65
mladend65@sbb.rs

O kompaniji

Autoprevoznik Mladen Drača vrši usluge prevoza razne robe-selidbe, prevoz peska, šljunka, tucanika, šuta, otpada i slično.

Za pevoz robe-selidbe posedujemo kamion sa ceradom nosivosti do 5 tona, a za prevoz peska, šljunka, tucanika, građevinskog materijala, šuta, otpada i slično kamion kiper zapemine sanduka 2 kubna metra i nosivosti do 3,5 tona.

1. Prevoz robe – selidbe
Kamionom sa ceradom nosivosti do 5 tona, dimenzija sanduka: dužina-5,1m, širina-2,15m i visina-2m vršimo usluge prevoza razne robe i selidbe na teritoriji Srbije. Pored prevoza vršimo uslugu pakovanja, montaža-demontaža nameštaja, utovar-istovar i drugo.

2. Prevoz peska, šljunka, tucanika …
Za sve što vam je potrebno prilikom izvođenja građevinskih radova u kući ili stanu možete se obratiti nama. Pesak i šljunak svih frakcija (jedinica, dvojka, trojka, četvorka, iberlauf) nabavljamo na šljunkarama koje imaju najkvalitetniji materija. Tucanik nabavljamo na kamenolomu u Rakovici (Kijevo). U jednoj turi vozimo do 2 kubika materijala. Pesak i šljunak možete poručiti i u džakovima. Ako odlučite da koristite naše usluge budite sigurni da ćete dobiti najkvalitetniji materijal i naručenu količinu. Dogovoreno vreme isporuke pošujemo maximalno.

3. Prevoz građevinskog materijala
Dovozimo sve vrste građevinskog materijala koji vam je potreban za gradnju ili adaptaciju kao što je cement, kreč, giter blokovi, cigle, armaturne mreže i slično. Nabavku vršimo na stovarištima građevinskog materijala po vašem ili našem izboru. Možete u jednoj turi kombinovati prevoz materijala sa šljunkare i stovarišta građevinskog materijala ali tako da ukupna količina ne prelazi mogućnosti kamiona u pogledu zapremine sanduka i nosivosti.

4. Odvoz šuta, smeća i drugog otpada
Šut, smeće i drugi otpad odvozimo u džakovima i u rasutom stanju. Kamion u jednoj turi može da poveze oko 70 džakova u zavisnosti kako su punjeni ili do 2 kubika zapremine ako se šut ili otpad nalaze u rasutom stanju. Utovar u kamion može biti u Vašoj ili našoj organizaciji. Ukoliko iz stana bacate stari nameštaj i drugo smeće takođe se možete obratiti nama.

Komentari

Ostavite odgovor

4 komentara

Odlicna ocena za uslugu. Zovem ga uvek kada mi bude trebati. Preporucujem ga svima.

Odgovori

veoma sam zadovoljan uslugom. Dobio sam kvalitatan materijal i došao je kako smo se dogovorili. Više puta smo sarađivali i uvek je bilo kako treba. Veoma profesionalno. Pozovite čoveka i nećete se pokajati.

Odgovori

Svaka čast. Čovek je stvarno profesionalan. Sve što smo dogovorili ispoštovano je i do najmanje sitnice. Dolazio je tačno u dogovoreno vreme i dovozio kvalitetan materijal.
Preporučujem ga i ostalima.

Odgovori

koliko kosta prevoz od separacije doMilice Jankovic,za 2 kubika peska i 7 dzaka cementa

Odgovori