Autoprevoznik Savić

Autoprevoznik Savić

Podaci

Svetozara Papića 13 Zemun , Beograd 064/612 81 56, 060/612 81 56 http://www.preseli.me slobodansa@sbb.rs

O kompaniji

Autoprevoznik Savić vrši usluge transporta robe i selidbe. Usluge vršimo shodno Vašim potrebama, na teritoriji Beograda, kao i cele Srbije.

Koristimo sopstveno vozilo i opremu, pritom angažujući radnike sa iskustvom. Rezultat višegodišnjeg rada u oblasti prevoza, jeste pouzdanost i profesionalnost uz poštovanje dogovorenih rokova i Vašeg vremena. Usluge vršimo 00-24h, sedam dana u nedelji.

Raspolažemo tehnologijom, opremom i znanjem neophodnim za pružanje usluge transporta, prevoza i selidbe. Sve što treba da uradite je da nas pozovete, zakažete besplatnu procenu kod našeg agenta i ostalo prepustite nama.

Vođenje računa o svim detaljima, počevši od prvog kontakta, pažljivog i detaljnog planiranja, pa sve do poslednjeg trenutka pružanja usluge, apsolutni je prioritet.

Namera agencije je da nadmaši sva očekivanja klijenata i da, iz dana u dan, podiže standarde u ovoj delatnosti na viši nivo.

Besplatno izlazimo na teren i vršimo procenu posla (bez obaveze da selidbu uradite sa nama). Tom prilikom naši eksperti daju korisne savete klijentima u vezi sa njihovom predstojećom selidbom.

Najpovoljnije cene selidbe. Cene se kreću već od 1.500,00 dinara. Vrhunska usluga, brze i sigurne selidbe. Poštovanje dogovorenih rokova.

U okviru selidbe vršimo sledeće usluge: prevoz, iznošenje i unošenje stvari i nameštaja, pakovanje stvari u kutije, zaštitne folije i sl. (po potrebi), montaža i demontaža nameštaja, odvoženje starih i nepotrebnih stvari na deponiju.

Kombi
Dužina tovarnog dela: 4.10 m
Širina tovarnog dela: 2.03 m
Visina tovarnog dela: 1.93 m
Nosivost: 1260 kg
Vozi se sa B kategorijom
Nema zabranu ulaska u grad.

Vozilo je novije generacije, sa dobrim perfomansama. Ima EURO 4 motor.

Komentari

Ostavite odgovor

5 komentara

Dobri ste, svaka cast! Retko ko se danas bas potrudi, sem da gleda kako samo da uzme pare. Pozdrav od Plecasa

Odgovori

Pravi profesionalci !!!

Odgovori

Svaka vam cast! Odusevili ste me uslugom, svima cu vas preporuciti…pozdrav!

Odgovori

Odličan prevoznik, vrlo brzo obave posao, vode računa o stvarima, baš sam zadovoljan i svima ih baš preporučujem.

Odgovori

Lepa usluga verujemo u ovo….

Odgovori