Sanitetski prevoz SOS Medic

Sanitetski prevoz SOS Medic

Podaci

Beograd 064/320 15 49 nikolic.slobodan@yahoo.com
ponutosrečetpetsubned
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00

O kompaniji

Nažalost, često ne možemo da upravljamo pojedinim situacijama, već one upravljaju nama. Jedna od tih je i kada neko nama blizak više nije u mogućnosti da se kreće, a potreban mu je prevoz do lekara, bolnice ili slično…

 

Neke se situacije dese iznenada i zahtevaju da brzo reagujemo, neke nam ipak ostave prostora za planiranje najboljeg rešenja, ali jedno je u ovakvim slučajevima najvažnije – obezbediti pacijentu siguran i udoban prevoz.

 

Kad god Vam zatreba ovakva vrsta usluge, tu je SOS MEDIC, koji 7 dana u nedelji pomaže bolesnicima da stignu do željenog mesta i na raspolaganju Vam je u bilo koje doba dana ili noći (00-24č).

 

Sanitetski prevoz SOS MEDIC Beograd

 

USLUGE

– prevoz pacijenata

– prevoz slabo pokretnih osoba

– prevoz nepokretnih osoba

– prevoz pacijenata 00-24h

– prevoz pacijenata u Beogradu

– prevoz bolesnika u Srbiji

– prevoz pacijenata u inostranstvo

– iznajmljivanje specijalnih vozila sa vozačem

– prevoz starih lica

– prevoz ortopedskih, gerijatrijskih i onkoloških pacijenata

– prevoz pacijenata do bolnice, do kuće

– prevoz pacijenata do banje.

 

 

SIGURNO I UDOBNO DO BILO KOJE ADRESE

 

SOS Medic pobrinuće se da bolesnici i lica koja su slabo pokretna ili nepokretna stignu do bilo kog odredišta u Srbiji i inostranstvu, uz vrlo povoljne cene usluga.

Bilo da je potreban prevoz do bolnice, banje, staračkog doma ili neke druge destinacije, bliže ili dalje, tim stručnih lica pobrinuće se o svakom korisniku na isti način – profesionalno, pažljivo i strpljivo, što je u tim trenucima i najvažnije.

Starijim licima je, pre svega, potrebna ljubaznost i želja da im se pomogne, a lica zaposlena u SOS Medicu poseduju višegodišnje iskustvo u radu sa njima, što je od dragocene važnosti.

Prevoz se obavlja specijalno opremljenim vozilima sa ili bez medicinske pratnje, a takođe i uz mogućnost pratnje rodbine, prijatelja ili drugih.

 

Sanitetski prevoz SOS MEDIC Beograd

 

IZNAJMLJIVANJE VOZILA

Pored gore navedenog, SOS Medic nudi medicinskim centrima, klinikama ili staračkim domovima mogućnost iznajmljivanja specijalnih i moderno opremljenih vozila sa vozačem i/ili suvozačem.

Svaka vožnja sa SOS Medicom garantuje bezbednost i udobnost, jer su pacijenti i klijenti uvek na prvom mestu, što je razlog više da dragu osobu poverite u njihove ruke.

Komentari

Ostavite odgovor

2 komentara

Profesionalna usluga,ekspeditivni,sa osobljem posvecenim pacijentima.Za svaku preporuku.

Odgovori

Odlični, brzi, tačni i expeditivni! Takve još nisam susreo! 👍😀👏

Odgovori