Adaptacija kupatila – Keramičar Mirko

Adaptacija kupatila – Keramičar Mirko

Podaci

Beograd 063/441 779 mirkopopovic@hotmail.com

O kompaniji

Adaptacija kupatila podrazumeva mnogo više posla od odlučivanja u koji ćemo ugao smestiti umivaonik ili tuš kabinu. Keramičar Mirko će Vam svojim stručnim i pedantnim radom omogućiti da u procesu adaptacije kupatila uskladite tehničke i estetske zahteve.

Zbog lakoće održavanja, sve su popularnije pločice. Viđamo ih u kupatilima, kuhinjama, ali i sve više u dnevnim sobama i na terasama. Sve vrste keramičarskih poslova vršimo po veoma povoljnim cenama i uz poštovanje svih dogovorenih rokova. Pločice, u zavisnosti od slučaja, postavljamo direktno na zid, ili preko postojećih keramičkih pločica. Naši iskusni keramičari proceniće situaciju, i u zavisnosti od svih faktora, predložiće Vam optimalno rešenje. Nakon toga, sledi neizbežno fugovanje pločica kao zaštita od vlage i buđi.

Od velike važnosti za kvalitet keramičarskih radova je i ravnajući sloj, koji radimo prilikom postavljanja keramičkih pločica. Potrebno je da pod bude izuzetno ravan, i stoga eventualna izrada ravnajućeg sloja mora biti obavljena od strane profesionalaca.

Raspolažemo najsavremenijom opremom za vodoinstalaterske usluge, i ubrzo po pozivu izlazimo na teren, radi brzog i uspešnog otklanjanja kvarova.

Brzo i efikasno, a kvalitetno – naš je moto!

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Postovani,htela bih izvrsiti neke adaptacije kupatila,tj ukloniti kadu ,postaviti plocice koje se ne klizu i eventualno neka klizna vrata kako voda ne bi prstala na sve strane,
Zanima me kolko dugo bi trajali ovi radovi i kolika bi bila cena tih radova,naravno sa vasim plocicama i ostalim maeterijalom
Unapred se zahvaljujem na odgovoru
Nada

Odgovori