Vodoinstalater – keramičar NA-Keramika

Vodoinstalater – keramičar NA-Keramika

Podaci

Beograd 062/248 401 todorovicivan23@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00

O kompaniji

01Ugradnjom podne i zidne keramike, kao i ostalim keramičarskim radovima počeli smo da se bavimo pre više od 40 godina.“NA-Keramika“ je nastala kao rezultat višegodišnjeg iskustva, jer smo želeli da razvijemo zanat koji su nam naši očevi ostavili u nasleđe.

Danas sa ponosom ističemo da smo jedna od najstarijih zanatskih radnji u Beogradu. Naš tim čine iskusni keramičari, koji su svoje iskustvo stekli dugogodišnjim keramičarskim radom.

Zato smo danas u mogućnosti da Vam ponudimo sve keramičarske usluge, koje obavljamo na najkvalitetniji način, sa posebnim akcentom na pripremi pre same ugradnje podne ili zidne keramike, kao i drugih keramičarskih usluga.

Naše usluge su:

  • Ugradnja podne i zidne keramike
  • Skidanje starih pločica
  • Keramičarski radovi na stepenicama, kadi ili hodniku
  • Unošenje i odnošenje pločica, kao i ostalog građevinskog materijala i čišćenje prostorije od materijala
  • Priprema prostora i merenje dimenzija prostorije u kojoj se ugrađuje keramika

Pre same ugradnje keramičarskih pločica, bez obzira da li se radi o podnoj ili zidnoj keramici, neophodno je da se uradi kvalitetna priprema, kako bi keramičarski posao bio dugotrajan i kvalitetan.

Pored našeg velikog iskustva i kvalitetnog materijala koji koristimo prilikom ugradnje, neophodno je dobro pripremiti podlogu, na koju će se lepiti pločice.

Podloga na koju se lepe pločice, mora biti ravna i bez izbočina, sa debelim slojem lepka, kako bi se pločice dobro zalepile. Ukoliko površina na koju se nanosi lepak pre lepljenja pločica nije ravna, neophodno je naneti deblji sloj lepka, kako bi krajni efekat bio odgovarajući. Takođe je neophodno očistiti površinu pre lepljenja, skinuti kreč, prašinu i sve neravnine, ukolko ih ima. Na taj način, ugradnja keramike, bez obzira da li se radi o zidu, podnoj keramici, stepeništu ili kupatilu, će biti zaista isplativa.

Komentari

Ostavite odgovor