Građevinska bravarija – plastifikacija Tehnikol

Građevinska bravarija – plastifikacija Tehnikol

Podaci

Šajkaška 15A Palilula , Beograd 064/119 60 19 krstoelek@hotmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
Ne
Radi

O kompaniji

Građevinska bravarija – plastifikacija Tehnikol

Sa ponosom ističemo da gotovo sve što se na ili u nekom objektu izrađuje od čelika, gvožđa, mesinga,… mi možemo izraditi. Naši proizvodi već godinama pronalaze svoju primenu u mnogim domovima, dvorištima i poslovnim prostorima. Sama činjenica da nam se stari klijenti iznova vraćaju radi poslovne saradnje, govori nam mnogo o tome koliko poverenje nam ukazuju.

GRAĐEVINSKA BRAVARIJA
Metalna bravarija nameće se kao jedna od najzahtevnijih tipova bravarije i stoga, kvalitet njene izrade od presudnog je značaja za njenu kasniju upotrebljivost. Koristeći najsavremenije alata i u skladu sa svim standardima, već godinama se sa uspehom bavimo izradom svih vrsta nastrešnica, gelendera, zaštitnih rešetki, ograda, garnišli, kapija, po veoma atraktivnim cenama.
U radu koristimo inoks, kovano gvožđe, mesing, čelik – sve prema Vašoj želji. Proizvod izrađujemo prema skici koju nam dostavite, a sa zadovoljstvom ćemo izaći na teren i sagledati stanje na terenu, kako bismo mogli da Vam predložimo najoptimalnije rešenje.

STOLOVI, STOLICE I POLICE ZA LOKALE

Za sve vlasnike poslovnih prostora nudimo posebne pogodnosti i na raspolaganju smo za sve vidove dogovora! Ukoliko otvarate kafić ili bar i potrebni su Vam stolovi i stolice, ne oklevajte da nam se obratite. Bilo da nam dolazite sa unapred pripremljenim dizajnom nameštaja, ili da još uvek nemate predstavu o njihovom izgledu, pomoćićemo Vam!
Za sve vrste maloprodajnih objekata, butika, prodavnica nudimo visoko kvalitetne police za smeštanje robe, po veoma pristupačnim cenama. Police, po potrebni mogu izdržati velike težine a služiće Vas dugo godina!

PLASTIFIKACIJA
U našoj ponudi se, pored izrade, nalazi i usluga plastifikacije metala i metalnih konstrukcija. Korišćenjem posebnih vrsta peći, na metal se nanosi plastični prah, koji se prilikom polimerizacije pretvara u površinski, zaštitni sloj. Brojne su prednosti plastifikacije, a tu je pre svega zaštita od korozije, atmosferskih uticaja i mehaničkih oštećenja.
Tražite idealno rešenje za Vaš prostor? Kontaktirajte naš profesionalni tim!

Komentari

Ostavite odgovor